Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΛΙΓΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ


«Δεν κατανοώ την λογική ορισμένων θεσμικών παραγόντων που υποστηρίζουν μεν ένα Αγρίνιο «μητροπολιτικό» και δεν έχουν την ίδια άποψη και για τους υπόλοιπους δήμους….Δεν μπορούμε να λειτουργούμε με δύο μέτρα και δύο σταθμά», λέει ο Πάνος Κουρουμπλής, που τάσσεται όπως φαίνεται είτε στην πολυδιάσπαση της Τριχωνίδας, ή στη δημιουργία πολύ λίγων και μεγάλων δήμων στον νομό, μάλλον το δεύτερο.
ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ
Βέβαια, μην κατηγοράμε μόνο τον Κουρουμπλή, ξεσκονόπανο τον κάνανε τον Καλλικράτη όλοι τους με το τράβα-άσε και το ράβε-ξηλωνε...

2 σχόλια:

  1. κραταω αυτα που ειπε για το Αγρινιο και ελπιζω να μην τα αναιρεσει διοτι αν οντως ισχυουν αυτα που λεει τοτε δεν υπαρχει μητροπολητικο αγρινιο διοτι η ισσοροπη αναπτυξη επιτασσει να ειναι μικροτερο απο αυτο που επιδιωκει..ε οχι και 8 δημους και να παρακολουθουμε αυτη την ξεφτιλα των τελευταιων ημερων να τσακωνονται δημοι μεταξυ τους επειδη καποιοι εχουν παρει υποσχεσεις απο το Αγρινιο και ζητανε και καλα να προσαρτηθουν σε αυτο..ελεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουρουμπλή, μηπως είσαι ο ίδιος που δεν ήθελε την περιφέριεα δυτικής στερεάς με έδρα το νομόκαι κατά βάση το Αγρίνιο? Μίλα καθαρά. Γιατί ενεπλάκη και το όνομά σου για υπψήφιος περιφερειάρχης δυτικής Ελλάδας όταν ακόμα υπήρχε ένας σχετικός αγώνας για δημιουργία νέας περιφέρειας.
    Ντροπή για αυτούς που θέλουν δήθεν το καλό του τόπου. Μια ζωή τελευταίοι σε αυτή την άθλια περιφέρεια μικροπολιτικών συμφερόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή