Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΤΩΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ


ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ
Σύσκεψη με την συμμετοχή κορυφαίων φορέων του Αγρινίου και του νομού πραγματοποιείται αυτην την ώρα για το πρόγραμμα Καλλικράτης και ειδικά το θέμα αλλαγής των ορίων της Περιφέρειας. Στην σύσκεψη συμμετέχουν το Εμποροβιομηχανικό και Τεχνικό Επιμελητήριο, η ΕΑΣ Αγρινίου, και πολλοί συνδικαλιστικοί και επιστημονικοί φορείς-ομοσπονδίες.
Οι φορείς θεωρούν πως πολύ νωρίς και τελείως αναίτια έκλεισε το θέμα αλλαγης Περιφέρειας για την Αιτωλοακαρνανία και αναλαμβάνουν νέα πρωτοβουλία για το θέμα, καλώντας παράλληλα τους πάντες να πάρουν θέση και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Το οτι δεν συμμετέχουν φορείς από το Μεσολόγγι επίσης δεν είναι τυχαίο, δεν ανταποκρίθηκαν μιας και για τους φορείς αυτούς, το πρόβλημα δεν είναι η Πάτρα, αλλά το Αγρίνιο. Τέτοια κατάντια...
Ειναι βέβαιο πως θα συζητηθεί και η στάση κάποιων συγκεκριμένων φορέων και πολιτικών εκπροσώπων του νομού, που έσπευσαν να κλείσουν αμέσως το θέμα. Ειναι γνωστό άλλωστε πως αυτη η ιστορία "πουλήθηκε" από μέσα..

2 σχόλια:

  1. Γάτε, το γεγονός ότι κάτι πουλήθηκε από μέσα δε σημαίνει ότι τέλειωσε.
    Τέλειωσε για αυτούς που το πούλησαν.
    Για τους υπολοιπους που αποτελούν το 95% των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας πρέπει να συνεχιστεί η μάχη. Οι Μεσολογγίτες αν δε θέλουν ας μη συμμετέχουν.
    Στα φρύδια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εφιάλτες που πούλησαν το θέμα της πεθιφέρειας δυτικής στερεάς είναι εκτεθιμένοι. Κουρουμπλής,Μεσολογγίτες, Κοιμήσης.
    Φάνηκαν τώρα με τις θέσεις τους κατά του Αγρινίου.
    Είναι η ισχνή μειοψηφία της περιοχής και θα το βρουν μπροστά τους. Ο επιμένων νικά και η περιφέρεια δυτικής στερεάς θα δημιουργηθεί είτε το θέλουν είτε όχι. Αν όχι τώρα, σύντομα.
    Οι Μεσολογγίτρες αν δε θέλουν να πάνε στην Πάτρα να τους μαμάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή