Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Οι πληθυσμοί των προτεινόμενων δήμων


Για να δουμε μετά τις ανακοινώσεις Ραγκούση το πληθυσμό θα έχουν οι δήμοι της Αιτωλοακαρνανίας. Να επαναλάβουμε πως όπως λέει το Υπουργείο, οι ανακοινώσεις δεν είναι τελικές, αλλά πάρτε μια γεύση:

1. ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 84.683

2. ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 29.842

3. ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 35.431
ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΜΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ 47.069

4. ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΟΥ 9.299
ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΟΥ ΜΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ 20.937

5. ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ 21.445

6. ΔΗΜΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 13.717

7. ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ (Βόνιτσα) 18.374

8 σχόλια:

  1. Για να μην ξεχνιομαστε στην προηγουμενη απογραφη το Μεσολογγι ηταν το 1/3 του Αγρινιου ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 17.990 ΚΑΙ 54.000...ΤΩΡΑ καταρχην το Αγρινιο δεν μπορει να λεει κατι παραπανω απο οτι μας ελεγε τοσα χρονια..οτι εχει 100.000 κοσμο διοτι βγαζει 84.000 ππου αναλογικα βγαινει 100.000 και το Μεσολογγι στην χειροτερη ωγαζει 36.000 που αναλογικα βγαζει 50.000 δηλαδ το μισο του Αγρινιου..Αν καποιοι πανηγυριζουν αυτοι θα πρεπει να ειναι οι του Μεσολογγιου που θα πρεπει να διεκδικησουν ολη την μακρυνεια λογω ιστοπρικων ,δικαστηριακων και διοικητικων δεσμων..παντα ανηκε στο Μεσολογγι καιρος ειναι να παει και επισημα.το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΣΥΝΔΕΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ..ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oi geleiotites toy agrinioy arxisan..den ftanei poy petyxan enan dimo ektroma skotonontas kathe anaptyxiaki domi tis perioxis kai teleionontas to thermo,tora den theloyn kai megalo mesologgi..arketa sas anextikame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Μακρυνεία θα πάει ή Θέρμο ή Αγρίνιο. Όχι όπου θέλουν οι κουτοπόνηροι. Ο λαός και οι δήμαρχοι της Μακρυνείας έχουν μιλήσει προ πολλού. Από τη στιγμή που δε σχηματίζεται δήμος Μακρυνείας όλος ο κόσμος εκεί θέλει συνένωση με το Αγρίνιο. Από τη στιγμή που μιλάει ο λαός, οι ολίγοι σωπαίνουν, γιατί φωνή λαού οργή Θεού . Από Κλεισούρα και δώθε είναι Αγρίνιο, βάλτε το καλά στο κεφάλι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ,ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ;
    ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΟΧΙ;
    ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΙΝΑΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ;ΓΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ-ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
    1.ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟ
    2.ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΕ ΑΓΡΙΝΙΟ
    3.ΠΕΡΙΘΩΡΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΑΣ ΜΕ Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ
    4.ΙΝΑΧΟΣ-ΜΕΝΙΔΙ ΕΔΡΑ ΙΝΑΧΟΣ(ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΣ)ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΑ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΕΛΒΕΤΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ Η ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΩΣΤΕ ΜΑ ΕΝΩΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΛΙΜΝΗ- ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ -ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΤΑΟΥΛΙΚΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.
    ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΗ ΨΑΡΟΜΥΑΛΕ, ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημοψήφισμα σε Αράκυνθο και Μακρυνεία για να δούμε πού θέλει να πάει η πλειοψηφία των κατοίκων των 2 Δήμων. Μόνο ένα δημοψήφισμα θα δώσει ασφαλή συμπεράσματα και όχι 10 άτομα που κοιτάνε το συμφέρον τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοιτάξτε και καταλάβετε. Οι Μεσολογγίτες όπως έκαναν πάντα δεν ασχολούνται με το Μεσολόγγι αλλά με το Αγρίνιο. Και μετά μιλάνε στα μπλογκ για κομπλεξικούς Αγρινιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή