Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Και οι πρώτες αντιδράσεις: Ιναχος και Μακρυνεία


Η πρόταση του Υπουργού Εσωτερικών μπορεί να ικανοποιεί γενικά στο Αγρίνιο, την Ναυπακτία, το Ξηρόμερο, την Αμφιλοχία και εν μέρει το Μεσολόγγι (γιατί εκεί κάποιοι αγχώνονται για το μέγεθος του Αγρινίου), όμως φαίνεται πως υπάρχουν ήδη και οι πρώτες ανιδράσεις. Στον δήμο Ινάχου δεν μπορούν να χωνέψουν και τόσο καλά το γεγονός οτι το Θέρμο θα μείνει μάλλον μόνο του λόγω ορεινότητας, ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο για τους ίδιους, ενώ και στην Ορεινή Ναυπακτία πιστεύουν πως πληρούν τα κριτήρια του Υπουργείου για άλλο δήμο.
Στην Μακρυνεία πάλι δεν αρέσει ούτε η μια ούτε η άλλη πρόταση δεν θέλουν δηλαδή ούτε Θέρμο και φυσικά, ούτε Μεσολόγγι και αν δεν μείνουν μόνοι τους, θα ζητήσουν σίγουρα Αγρίνιο. Οπότε το Αγρίνιο μπορεί να χωρέσει κι άλλους στη συνέχεια..
Στον δήμο Θεστιέων διαβάζω πως ο δήμαρχος σκοπεύει να συνεχίσει την διεκδίκηση για δήμο Τριχωνίδας, αλλά μάλλον αυτο λέγεται εν θερμώ. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση και το ξέρει και ο ίδιος.

3 σχόλια:

  1. ουστ ξεφγτλισμενοι που κανετε και κρισεισ..φαταουλες αγρινιωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι καλά οι Μεσολογγίτες. Τα περί παλιάς επαρχίας Μεσολογγίου είναι όλα παπαριές. Όταν ίσχυαν οι επαρχίες πριν 80 χρόνια δεν υπήρχε ο δρόμος Μακρυνεία Αγρίνιο, που είναι μια ευθεία και σε 10 λεπτά είσαι Αγρίνιο. Αυτό να το καταλάβουν όλοι. Δε θα τρέχουν μισή ώρα δρόμο στο Μεσολόγγι επειδή μερικοί τοπικιστές δε βλέπουν την αλήθεια.
    Από Κλεισούρα και μετά είναι Αγρίνιο. Σε όποιον αρέσει. Σε όποιον δεν αρέσει να πάει στην Πάτρα. Ξέρουν αυτοί, οι ίδιοι που έθαψαν την περιφέρεια δυτικής στερεάς ελλάδας, από Κλεισούρα και κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΦΟΥΛΗΔΕΣ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ (ΠΛΗΝ ΘΕΡΜΟΥ) ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΠΕΝΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΠΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΡΕ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΑΦΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ.
    ΠΟΙΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΓΕΦΥΡΙΑ ΑΛΑΜΠΕΗ? ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. Η ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟ ΠΗΓΑΔΙ!!!!
    ΕΝΑΣ ΜΑΚΡΥΝΕΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή