Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Ξεσηκωμός κατά Μουρτζιάπη


Πολίτες απ'όλα τα δημοτικά διαμερίσματα τον καταγγέλουν και θέλουν δημοψηφίσματα.
Η επίμονη στάση του δημάρχου Στράτου να μην συγκαλεί δημοτικό συμβούλιο, εχοντας ομως ο ίδιος και χωρίς καμιά νομιμοποίηση στηρίξει την "πρόταση" της ΤΕΔΚ για συνένωση με Αμφιλοχία, έχει προκαλέσει ξεσηκωμό στη Λεπενού και όλα τα χωριά του δήμου Στράτου. Πριν λίγο κυκλοφόρησε ανακοίνωση πολιτών όλων των χωριών του δήμου που λέει:
"Καταγγέλλουμε την στάση του Δημάρχου Στράτου κ. Δημητρίου Μουρτζιάπη για την εσκεμμένη ενέργεια του να μην συγκαλέσει το δημοτικό συμβούλιο να λάβει απόφαση για ψήφιση της πρότασης εν όψη της νέας διοικητικής μεταρρύθμισης <Καλλικράτης>.
Η ενέργεια του Δημάρχου είναι εσκεμμένη προκειμένου να εξυπηρετηθούν μικροπολιτικά και μικροκομματικά συμφέροντα του ίδιου και διαφόρων τοπικών παραγόντων και παραγοντίσκων που υιοθετούν την πρόταση ενσωμάτωσης του Δήμου Στράτου στον Δήμο Αμφιλοχίας ,πέρα από κάθε έννοια λογικής επιχειρημάτων και ενάντια στην επιθυμία και απαίτηση των τοπικών κοινωνιών, και παρά τις ομόφωνες αποφάσεις των τοπικών συμβουλίων του Δήμου.
Ο κ. Μουρτζιάπης αφού ο ίδιος έχει αλλάξει μέχρι σήμερα δυο φορές την στάση του αποδεικνύοντας την έλλειψη υπευθυνότητας εκ μέρους του δεν συγκαλεί το δημοτικό συμβούλιο για να πάρει απόφαση για το σοβαρό αυτό θέμα που αφορά το μέλλον του Δήμου και των δημοτών για τα επόμενα πενήντα χρόνια.
Ο κ. Μουρτζιάπης με τις ενέργειες του αυτές ,προσπαθεί να υποθηκεύσει το μέλλον του Δήμου και των Δημοτών για τα επόμενα πενήντα χρόνια οδηγώντας τον Δήμο στην αφάνεια και την απαξίωση, και τους Δημότες σε μαζικές μεταδημοτεύσεις, προκειμένω να διαφυλάξουν τα συμφέροντα τους που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την πόλη του Αγρινίου σε όλα τα επίπεδα (ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ).
Να γνωρίζει όμως ότι:
Οι τοπικές κοινωνίες θα αντιδράσουν ενεργά και δυναμικά και θα αγωνιστούν να μην πραγματοποιηθούν τα προσωπικά σχέδια τόσο του ιδίου καθώς και ορισμένων τοπικών παραγόντων που νομίζουν ότι με αποφάσεις μαϊμού θα επιβάλλουν τις προσωπικές τους επιδιώξεις."

1 σχόλιο:

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ Κ. ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΗΣ ΣΤΙΣ 22-4-10 ΣΥΓΚΆΛΕΣΕ ΤΑ ΜΈΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΉ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 27-04-10 ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΉΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή