Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Καυγάς Κωνσταντοπούλου - Κοσιώνη στον αέρα με προσωπικούς υπαινιγμούς - ΒΙΝΤΕΟ

Καυγάς Κωνσταντοπούλου - Κοσιώνη στον αέρα με προσωπικούς υπαινιγμούς - ΒΙΝΤΕΟ
"Αυτό που επιχειρείται από συγκεκριμένους ευρωπαίους αξιωματούχους είναι μια ευθεία, ωμή, αντιδημοκρατική και αντιευρωπαϊκή παρέμβαση σε μια δημοκρατική διαδικασία που έχει εκκινηθεί με απόφαση του ελληνικού κοινοβουλίου" ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σχετικά με το δίλημμα ευρώ ή δραχμή. 
"Το ερώτημα του δημοψηφίσματος έχει κυριαρχικά διαμορφωθεί από την ελληνική Βουλή. Οφείλουν να σεβαστούν την απόφαση της ελληνική Βουλής. Οφείλουν να σεβαστούν το ερώτημα όπως διατυπώθηκε από την ελληνική Βουλή κυρίαρχα και οφείλουν να μην δημιουργούν σύγχυση στους ψηφοφόρους" τόνισε η Πρόεδρος της Βουλής.
Οι τόνοι ανέβηκαν ιδιαίτερα όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας στην ερώτηση της δημοσιογράφου, Σία Κοσιώνη, σχετικά με το ότι οι πολιτικοί αντίπαλοι της κυβέρνησης κάνουν λόγο για σχέδιο ώστε να οδηγηθεί η χώρα στη δραχμή, ανέφερε: "Εννοείτε τον κ. Μητσοτάκη, τον κ . Μπακογιάννη την κα Μπακογιάννη; Ποιον εννοείτε;".
"Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι ανήθικο" απάντησε η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ. "Μην απαντάτε με προσωπικούς υπαινιγμούς γυναίκα προς γυναίκα" πρόσθεσε.
Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ με τη συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Διαβάστε επίσης
Κουτσούκος σε Κωνσταντοπούλου: Δεν ανεχόμαστε να μας φιμώνετε - ΒΙΝΤΕΟ
Αποχώρησε από την Ολομέλεια η ΝΔ - Νέα κόντρα με την Κωνσταντοπούλου - ΒΙΝΤΕΟ
Το αυστηρό μήνυμα της Κωνσταντοπούλου στους Θεσμούς - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου