Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Δημοψήφισμα: Η κόρη του Τάσσου Παπαδόπουλου κατά Καμμένου

Δημοψήφισμα: Η κόρη του Τάσσου Παπαδόπουλου κατά Καμμένου            

«Η ιστορία του Έθνους γράφτηκε με ΟΧΙ, το ΟΧΙ του 1940, το ΟΧΙ του Τάσσου Παπαδόπουλου στο σχέδιο Ανάν, το ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου στην ταπείνωσή μας», έγραψε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.
Τη δήλωση για τον Τάσσο Παπαδόπουλο επανέλαβε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε δηλώσεις του το Σάββατο. Φαίνεται όμως ότι οι συνεχείς αναφορές του στον αείμνηστο πρώην πρόεδρο της Κύπρου ενόχλησαν την κόρη του, Αναστασία Παπαδοπούλου.


Χωρίς να τον κατονομάσει, μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, η Αναστασία Παπαδοπούλου ζήτησε να μην εμπλέκει κανείς το όνομα του πατέρα της στην προσπάθεια να δικαιολογήσει τις πράξεις του.
Έγραψε:
«Εάν πιστεύεις στην απόφασή του δεν χρειάζεται να τη δικαιολογήσεις χρησιμοποιώντας επιχειρήματα άλλων που δεν είναι εν ζωή για να αποδεχθούν ή όχι τη σύγκριση. Αντιθέτως αυτό υποδηλώνει αδυναμία στα επιχειρήματά σου».


Πηγή: Δημοψήφισμα: Η κόρη του Τάσσου Παπαδόπουλου κατά Καμμένου | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/214127/dimopsifisma-i-kori-toy-tassoy-papadopoyloy-kata-kammenoy#ixzz3eGgQtRs9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου