Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Χωρίς Σίλντενφελντ ο Παναθηναϊκός στον αγώνα κυπέλλου

        
sup-sintelfentΜε τον Γκόρντον Σίλντενφελντ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης την Τρίτη, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Ο Κροάτης αμυντικός δεν υπολογίζεται για το ματς του «Απόστολος Νικολαΐδης», την προσεχή Πέμπτη και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, για το πρωτάθλημα.
Στα θετικά για τον Γιάννη Αναστασίου είναι η συμμετοχή του Θανάση Ντίνα σε ένα μέρος του προγράμματος, της προπόνησης. Επίσης, ο Μάρκους Μπεργκ είναι απολύτως υγιής και δεν αποκλείεται να βρεθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού στον αγώνα της Πέμπτης, για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν και οι Νιούμαν, Υμεράι, Λάμπρου, Τούντορ και Αγγελόπουλος.
Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του «τριφυλλιού»: «Με πρωινή προπόνηση, στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους για το εντός έδρας ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες ενώ ακολούθως χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ, όπου τα δυο έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας και το άλλο τελειώματα και ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα.
Ο Σίλντενφελντ προπονήθηκε ατομικά, ο Ντίνας έκανε μέρος του προγράμματος, ενώ στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Νιούμαν, Υμεράι, Λάμπρου, Τούντορ και Αγγελόπουλος από την ομάδα Κ20.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 5 το απόγευμα».
http://www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου