Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Έξι Αχαιοί και ένας Αιτώλ/νανας σε.... DEBATE ΣΟΥΠΑ


Σούπα ή λαπάς; Ότι και από τα δύο να διαλέξει κάποιος, πάλι, ελαφριά θα του καθίσει στο στομάχι. Απογοητευτική η τηλεοπτική εικόνα που είδαν χτες το βράδυ όσοι εκ των συμπολιτών είχαν την υπομονή να παρακολουθήσουν την υποτιθέμενη συζήτηση μεταξύ υποψηφίων Περιφερειαρχών στο τηλεοπτικό στούντιο του αγρινιώτικου τηλεοπτικού μονοπωλίου.
Άρες-μάρες κουκουνάρες από επτά καλεσμένους υποψηφίους περιφερειάρχες (Απόστολος Κατσιφάρας, Γιώργος Παπαναστασίου, Νίκος Καραθανασόπουλος, Νίκος Τσούκαλης, Βασίλης Χατζηλάμπρος, Κώστας Παπακωνσταντίνου στο στούντιο και ο κ. Δημήτρης Δεσύλλας τηλεφωνικά) και έναν παρουσιαστή που ναι μεν σε κάποιες στιγμές προσπαθούσε να ρωτήσει κάτι ουσιαστικό αλλά στο τέλος οι καλεσμένοι του σε αυτά που θα τους δημιουργούσαν πρόβλημα περί άλλων τινών τύρβαζαν.
Το σημαντικότερο όλων πάντως που καταδείχτηκε  απ’ αυτή την παρουσία ήταν ότι σε αυτήν την εκλογική μάχη (για την Περιφέρεια) θα αναμετρηθούν ένας Αιτωλ/νάνας και επτά τουλάχιστον Πατρινοί.
Και να με ρωτούσατε που έκατσε τελικά η μπίλια, προσωπικά θα σας απαντούσα στον κ. Τσούκαλη της Δημοκρατικής Αριστεράς και του κ. Παπαναστασίου της Ν.Δ.
Εκείνος ο Χατζηλάμπρος (στηρίζεται από δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ) μου θύμιζε μαοϊκό της δεκαετίας του 1970, ο Παπακωνσταντίνου (Οικολόγου καταστήματος υγιεινών τροφών), ο Καραθανασόπουλος από το ΚΚΕ μου θύμισε  αγκτιτάτορα σε πηγαδάκι στην Ομόνοια στα πρώτα μεταπολιτευτικά χρόνια και ο δράμα μου ήταν όταν μιλούσε ο κ. Κατσιφάρας που μου θύμιζε μοναχό απολίτικο μοναχό στα Μετέωρα!!!
Η τηλεφωνική παρέμβαση του κ. Δεσύλλα κάτι μεταξύ Χατζηλάμπρου-Καραθανασόπουλου αλλά στο πιο HARD σαν να λέμε Εμβέρ Χότζα ή κάτι παρόμοιο.
Πάντως όσοι πιστοί προσέλθετε στις  7 Νοέμβρη και διαλέχτε…. Απ’ όλα θα έχει ο μπαξές.

2 σχόλια:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ . ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΣΙΩΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ; ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΡΑ ; Ε ΡΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ.Ο ΚΑΤΣΙΑΦΑΡΑΣ ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ.ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ. Ο ΜΑΚΚΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ.Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή