Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΠ. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ

Δεν άντεξαν τελικά μπροστά στα πολλά μέτωπα που θα ανοιγόνταν οι γνωστοί πρωταγωνιστές του Περιφερειακού παρασκηνίου και αργά το απόγευμα σήμερα (Τετάρτη) αποφασίστηκαν οι τρείς αντιπεριφερειάρχες που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του χρισμένου απο του ΠΑΣΟΚ Απ. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ.
Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες την θέση του αντιπεριφερειάρχη για την Αιτωλοακαρνανία θα πάρει ο Βασίλης Αντωνόπουλος, αυτή της Αχαϊας ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Αχαϊας κ. Αλεξόπουλος και αυτή της Ηλείας ο νυν νομάρχης κ. Καφύρας.
Να σημειώσουμε ότι τόσο ο κ. Αλεξόπουλος όσο και ο κ. Καφύρας ήταν απο τους θερμούς υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Θύμιου Σώκου για την Περιφέρεια.
Το γνωστό παρασκήνιο προωθούσε για τις θέσεις αυτές τον κ. Πλατανία στην Ηλεία και την κυρία Κουμπουρλή στην Αχαϊα. Τουλάχιστον στο θέμα των αντιπεριφερειαρχών επικράτησε η λογική και βέβαια οι αποδεκτοί απο τις τοπικές κοινωνίες.

4 σχόλια:

  1. Κακώς που βάζει τον Αντωνόπουλο, το Νταουσάνη έπρεπε να βάλει αντιπεριφερειάρχη. Ελάτε να δείτε τι γίνεται μέσα στο ΠΑΣΟΚ στη Ναύπακτο μετά την ανακοίνωση του Νταουσάνη οτι θέλει να είναι υποψήφιος Περ. Σύμβουλος. Ο κόσμος δεν έχει προς τα που να φύγει. Μετά τη βλακεια που κάνανε να του δώσουν το χρίσμα τώρα πάνε να δημιουργήσουν πρόβλημα και στον Κατσιφάρα. Βούτηρο στο ψωμί της δεξιάς ο Νταουσάνης. Κατακαημένο ΠΑΣΟΚ τι άλλο θα πάθεις στην Αιτωλ/νια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ''ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ'' ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ.
    ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ.
    ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπαγάσα γιατρέ γελάς τώρα;
    Μην σε κολλήσει στα χέρια του ο Τραπεζιώτης, την έβαψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δίκιο έχεις φίλε όλα τα λαμόγια στο μαντρί της περιφέρειας. Κατάλαβαν ψητό και θέλουν να φύγουν για Πάτρα. Θέλω να πιστεύω οτι ο Κατσιφάρας θα κάνει πέρα τουλάχιστον αυτόν που ρεζίλεψε το ΠΑΣΟΚ στη Ναύπακτο. Αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ πάει στις εκλογές χωρίς συνδυασμό γιατί επέλεξαν το τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή