Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Υπό παραίτηση το δημοτικό συμβούλιο του Μεσολογγίου!


Στο Μεσολόγγι, σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο και ο δήμαρχος, θα παραιτηθούν στην επόμενη εβδομάδα για τον Καλλικράτη. Αύριο στη μία το μεσημέρι κλείνει η εθνική οδός στην γέφυρα του Ευήνου και την Τρίτη τελικά θα γίνει η συνάντηση στο γραφείο του περιφερειάρχη,όπου η Επιτροπή αγώνα θα καταθέσει τις θέσεις της ειδικά για το θέμα της Χάλκειας.
Είναι σχεδόν απίθανο πάντως να αλλάξει κάτι στο χωροταξικό στην παρούσα φάση, αυτό το είπαν και χθες οι βουλευτές της Αιτωλ/νίας που συναντήθηκαν με την Επιτροπή αγώνα στην βουλή.
Ως ύστατο μέσο πίεσης και διαμαρτυρίας την ερχόμενη εβδομάδα υποβάλλονται οι παραιτήσεις και θα δούμε τι θα επακολουθήσει αφού έτσι ο δήμος μένει ακέφαλος!

4 σχόλια:

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΤΑΙΤΗΘΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στο δήμαρχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΛΛΑ ΣΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ . ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΧΑΛΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙ.ΧΑΛΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗ,ΤΟ ΤΡΙΚΟΡΦΟ,Η ΚΑΤΩ ΒΑΣΛΙΚΗ,Η ΑΝΩ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΑ.ΤΟ 100% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ.ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ,ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟ.ΟΠΟΙΟΙ ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΑΛΚΕΙΑ ΘΑ ΟΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ARTEMIS, οχι μπινελίκια, άποψη , διαλογο οκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή