Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Τραγωδία: Σε αρδευτικό κανάλι το αυτοκίνητο των αγνοουμένων-νεκροί και οι δυο (φωτο)

geg-agnooumenoi-mes3 (640 x 480)

 

 

Οι φόβοι και το κυρίαρχο σενάριο που μιλούσε για τραγικό δυστύχημα για τους δυο φίλους από το Πεντάλοφο και τα Πηγάδια του Ξηρομέρου, που αγνοούνταν από το πρωί της πρωτοχρονιάς, τελικά επιβεβαιώνονται.
Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι το αυτοκίνητο των αγνοούμενων, μέσα σε αρδευτικό – αποστραγγιστικό κανάλι, μόλις λίγα μέτρα από οικίες στην Κατοχή.
Ένας περαστικός , σύμφωνα με πληροφορίες, είδε το πρωί το αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο μέσα στις καλαμιές και ειδοποίησε τις Αρχές.
geg-agnooumenoi-mes4 (640 x 480) Συγκεκριμένα, το ΙΧ των δύο ανδρών βρέθηκε αναποδογυρισμένο σε καλαμιές ανάμεσα στο Λεσίνι και την Κατοχή. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν τροχαίο δυστύχημα. Μέσα στο ΙΧ άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν τους δύο φίλους νεκρούς. Στη συνέχεια ξεκίνησε η διαδικασία απεγκλωβισμού των σορών τους. Μάλιστα, επειδή στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί δημοσιογράφοι, τηλεοπτικές κάμερες και πλήθος κόσμου, αστυνομικοί σήκωσαν δύο μεγάλα πανιά προκειμένου να μην είναι ορατό το σημείο που εντοπίστηκε το ΙΧ, αφού οι εικόνες ήταν μακάβριες.

Η ΕΛ.ΑΣ. στην πρώτη ενημέρωση μετά τον εντοπισμό του ΙΧ αναφέρει: «Εντοπίστηκε πριν λίγη ώρα, σε αυλάκι στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, το αυτοκίνητο των δύο ημεδαπών ανδρών που είχαν εξαφανιστεί τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς από την περιοχή του Αιτωλικού. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν οι σοροί δύο ανδρών, που ανασύρθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία».
geg-agnooumenoi-mes2 (640 x 480)Οι σοροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου προκειμένου να γίνει η πρώτη μακροσκοπική εξέταση και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών
Εκεί θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του 40χρονου και του 35χρονου. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  οι αστυνομικοί αναμένεται να κάνουν νέες έρευνες στην περιοχή.
geg-agnooumenoi-mes1 (640 x 480)


Παίξε νόμιμο στοίχημα και καζίνο με κορυφαίες προσφορές !
- See more at: http://www.agriniopress.gr/%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b4%ce%af%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%b1%cf%81%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%bb%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%ba/#sthash.YaqrTOqe.dpuf
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου