Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

«Μαιχαιριές» Λαφαζάνη για Τσίπρα: «Εάν είχαμε σήμερα εκλογές δεν θα έβρισκε ούτε την ψήφο του…»

Αν και μέχρι πρότινος ήταν στο ίδιο «στρατόπεδο», πλέον ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επιτίθεται με σφοδρότητα στον Αλέξη Τσίπρα σε κάθε ευκαιρία.

«Κατάλαβα το πνεύμα πολύ γρήγορα και είπα ‘’άστο να πάει στο διάολο…’’. Δεν έχει νόημα να κουράζομαι, μια φιέστα είναι, ένας χρόνος εξαπάτησης του λαού. Πρώτη φορά βλέπω έναν πρωθυπουργό της χώρας να τιμάει μία λαϊκή εντολή, την οποία πρόδωσε και ξεπούλησε», είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας στον Βημα FM, αναφερόμενος στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα για τον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα, ανέφερε πως «δυστυχώς ο Αλέξης Τσίπρας με την ταπεινωτική συνθηκολόγηση του τρίτου Μνημονίου όλα αυτά τα πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων και τώρα γιορτάζει τον ένα χρόνο. Τι γιορτάζει; Τα ερείπια των δηλώσεων και προγραμματικών δεσμεύσεών του;».
Επίσης, εκτίμησε ότι «αν σήμερα γίνονταν εκλογές ο Τσίπρας δεν θα έβρισκε ούτε την ψήφο του» και αμφισβήτησε το κυβερνητικό επιχείρημα ότι ο λαός ήξερε και ψήφισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το Σεπτέμβριο.
«Ο ελληνικός λαός γνώριζε και ήξερε τι θα συμβεί; Ήξερε τι σημαίνει τρίτο Μνημόνιο; Εδώ δεν το ήξεραν οι βουλευτές που το ψήφισαν! Από τις 12 μέχρι τις 4 ψηφίστηκε το τρίτο Μνημόνιο και δεν το είχε διαβάσει κανένας…», είπε και δεν απέκλεισε καθόλου το ενδεχόμενο «μέσα στο 2016 να έχουμε εκλογές ή να πάμε σε ευρύτερα κυβερνητικά σχήματα, με τη λεγόμενη Κεντροαριστερά, δηλαδή με ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι είτε και με τη Ν.Δ., ίσως με άλλον τότε πρωθυπουργό. Δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα η κυβέρνηση Τσίπρα και δεν έχει μέλλον».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου