Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Άμεσα Δ.Σ. ζητά η αντιπολίτευση της ΠΕΔ από τον Γ.Παπαναστασίου για τα αποθεματικά

po-karpis 
Την άμεση σύγκληση του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας ζητά επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος, δήμαρχος Ερυμάνθου κ.  Θάνος Καρπής από τον πρόεδρο της ΠΕΔ και Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου, προκειμένου να συζητηθεί το μείζον θέμα της δέσμευσης των αποθεματικών των ταμείων των Δήμων.
Η επιστολή:
Όπως είναι γνωστό, η Κυβέρνηση με την υπ. Αριθ. 41/2015 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου προχωράει στη δέσμευση των αποθεματικών των Ταμείων των Δήμων.
Η υποχρεωτική δέσμευση των Ταμειακών Διαθεσίμων των Ο.Τ.Α. αποτελεί πράξη αυθαίρετη και θεσμικά απαράδεκτη, η οποία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει αποδεκτή από τους Δήμους.
Η κυβέρνηση οφείλει να συγκαλέσει αμέσως αυτή τη μονομερή και παράνομη απόφαση, η οποία θέτει σε σοβαρό κίνδυνο τη χρηματοδότηση της ομαλής λειτουργίας των Υπηρεσιών των Δήμων και την εκτέλεση των προγραμματισμένων εργασιών και έργων.
Ζητάμε την άμεση σύγκληση του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας προκειμένου να συζητηθεί το μείζον αυτό πρόβλημα και να ληφθούν αποφάσεις καταδίκης και ανάκλησης της σχετικής Νομοθετικής Πράξης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου