Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

Κίνημα: Γνωστός ο ρόλος του Βενιζέλου στις Κάννες

Κίνημα: Γνωστός ο ρόλος του Βενιζέλου στις Κάννες
Κατηγορίες κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, για το ρόλο του στην υπόθεση των Καννών, διατυπώνει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και με αφορμή όσα είπε ο κ. Βενιζέλος για το συγκεκριμένο θέμα και τη συνάντηση του κ. Παπανδρέου με τον Πρωθυπουργό.
Προειδοποιεί επίσης τον κ. Βενιζέλο να είναι προσεκτικός όταν αναφέρεται στις Κάννες και στο δημοψήφισμα «εκεί που ο ρόλος του έγινε απόλυτα γνωστός».
Υπάρχουν και σκληρότερες αναφορές, οι οποίες καταλογίζουν στον κ. Βενιζέλο «συμπόρευση με εξωγενείς δυνάμεις» που χρησιμοποίησαν την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία «ως αφορμή προσωπικών διευθετήσεων και τελικά, προς βλάβη της δημοκρατικής παράταξης. Για να ακολουθήσουν όλα όσα ακολούθησαν».
Σχετικά με τα σχόλια του κ. Βενιζέλου για τη συνάντηση του κ. Παπανδρέου με τον κ. Τσίπρα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πως, όταν επιχειρεί να συνδέσει τα των Καννών και του δημοψηφίσματος με συνειρμούς για τον κ. Τσίπρα και μια επιβεβλημένη επίσκεψη για τη στήριξη της χώρας και μόνο, να έχει υπόψη του ότι αυτό δεν συγκρίνεται, σε καμία περίπτωση με την πλήρη ταύτιση που επέβαλε ο ίδιος στη δημοκρατική παράταξη «με τη δεξιά διακυβέρνηση του κ. Σαμαρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου