Σάββατο 20 Απριλίου 2013

«Έργο»… Αναγέννησης!

 
Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη για τον Εργοτέλη ήταν πολλές. Οι Κρητικοί χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαιτέρως επικράτησαν 2-0 της Αναγέννησης Επανομής στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής.
«Έργο»… Αναγέννησης!
Αction Images

Στις νίκες επέστρεψε ο Εργοτέλης μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Οι Κρητικοί καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν εμφανώς καλύτεροι και έτσι δεν είχαν πρόβλημα να επικρατήσουν εντός έδρας με σκορ 2-0 της Αναγέννησης Επανομής στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Football League.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν καλύτερα και έτσι πήραν «κεφάλι» στο σκορ με τον Χρυσοφάκη στο 16’. Οι παίκτες του Εργοτέλη είχαν και άλλες ευκαιρίες για να σημειώσουν και άλλα τέρματα και έχουν πιο εύκολο στην συνέχεια, όμως, κάτι η αστοχία των επιθετικών τους, κάτι η ατυχία δεν τους το επέτρεψε.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Δωματάς με κεφαλία στο 59’.

Έτσι, μετά από αυτή τη νίκη οι Κρητικοί έφτασαν τους 58 βαθμούς, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί απευθείας στην Σούπερ Λίγκα.

Εργοτέλης (Λαμπράκης-Πλεσίτης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Γεωργίου, Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις (83' Μπρούνο), Μπουχαλάκης, Δωματάς, Ρομανό, Γκαντιάγκα (74' Λεονάρντο), Χαντί (11' λ.τ Χρυσοφάκης).

Αναγέννηση Επανομής (Νίκος Σακελλαρίδης): Μαλαμής, Παπατζίκος, Κουλίδης (77' Μπέκα), Τοπούζης, Μπαλάσας (66' Λαμπερνάκης), Σαμουηλίδης, Παπαστεργίου, Δραγανίδης, Νταντάμης, Αναστασίου, Κουκουλέκης.


Η (35η) αγωνιστική

Σάββατο (20/4):

Εργοτέλης-Αναγέννηση Επανομής 2-0

(16' Xρυσοφάκης, 59' Δωματάς)

Καλλιθέα-Απόλλων Σμύρνης
Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου

Κυριακή (21/4):

Δόξα Δράμας-Καβάλα
Παναχαϊκή-Εθνικός Γαζώρου
Βύζας Μεγάρων-Καλλονή
Θρασύβουλος-Παναιτωλικός
Φωκικός-Ηρακλής
Λάρισα-Πιερικός
Πανσερραϊκός-Ηρακλής Ψαχνών

Ρεπό: Αναγέννηση Γιαννιτσών

Θέμης Λιουδάκης  πηγη.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου