Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ντακόλ και… τέζα


 

Χάρη στο γκολ του Αλεξάντερ Ντακόλ στο 87’ η Καλλιθέα επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Football League.
Ντακόλ και… τέζα
Αction Images

«Γκέλα» επιφύλασσε η 35η αγωνιστική της Football League για τον πρωτοπόρο, Απόλλωνα Σμύρνης. Η «ελαφρά ταξιαρχία» τα βρήκε… σκούρα κόντρα στην Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο», με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με σκορ 2-1.

«Δήμιος» για το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη αποδείχτηκε ο Αλεξάντερ Ντακόλ, ο οποίος με δικό του τέρμα στο 87’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ χαρίζοντας στην ομάδα του ένα σπουδαίο «τρίποντο».

Οι παίκτες της Καλλιθέας από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης φάνηκε πως ήθελαν περισσότερο το ματς και έτσι προηγήθηκαν στο 17’ με τον Φαγιέ. Ωστόσο, οι στην συνέχεια πίεσαν περισσότερο και έτσι έφτασαν στην ισοφάριση στο 48’ με τον Κατσίκη, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι έκανε το 1-1.

Το τέρμα του έμπειρου μέσου δεν αποθάρρυνε την Καλλιθέα, η οποία με τον Ντακόλ στο 87’ πήρε τη νίκη.

Έτσι, ο Απόλλων Σμύρνης παρέμεινε πρωτοπόρος με 64 βαθμούς με τον Ολυμπιακό Βόλου που είναι δεύτερος να έχει 59, αλλά και έναν αγώνα λιγότερο από την «ελαφρά ταξιαρχία».

Καλλιθέα (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Μιχελής, Μουσταφίδης, Βιγιαρέχο, Χατζόπουλος, Πίκολο, Φαγιέ, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (74' Σταύρου), Ατματσίδης (90' Ατματζίδης), Τρεκαρίτσι (60' Μαρουκάκης), Ντακόλ.

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Χιντζίδης (81' Κωνσταντίνου), Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Ρόβας, Κιάσσος, Τσιλιγκίρης (46' Καραμαλίκης), Κατσίκης, Μπάρκογλου (66' Διαμάντης), Μανιάς.

Η (35η) αγωνιστική

Σάββατο (20/4):

Εργοτέλης-Αναγέννηση Επανομής 2-0

(16' Xρυσοφάκης, 59' Δωματάς)

Καλλιθέα-Απόλλων Σμύρνης
(17' Φαγιέ, 87' Ντακόλ- 48'Κατσίκης)

Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου

Κυριακή (21/4):

Δόξα Δράμας-Καβάλα
Παναχαϊκή-Εθνικός Γαζώρου
Βύζας Μεγάρων-Καλλονή
Θρασύβουλος-Παναιτωλικός
Φωκικός-Ηρακλής
Λάρισα-Πιερικός
Πανσερραϊκός-Ηρακλής Ψαχνών

Ρεπό: Αναγέννηση Γιαννιτσών

Θέμης Λιουδάκης  πηγηw.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου