Σάββατο 20 Απριλίου 2013

«Για εμάς δεν υπάρχετε… Καληνύχτα»

Την αντίδραση της Διοικούσας Επιτροπής του Γ.Σ Ηρακλής προκάλεσε η προτροπή του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου προς τον Ιβάν Σαββίδη να βοηθήσει τον «Γηραιό».               

«Για εμάς δεν υπάρχετε… Καληνύχτα»
 
Ένα από τα πρόσωπα που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του Μακεδονία Παλάς ήταν και ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος παρότρυνε το «αφεντικό» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βοηθήσει με κάποιον τρόπο και την ομάδα του Ηρακλή.

Αυτή η ενέργεια φαίνεται πως μόνο καλοδεχούμενη δεν είναι από τη Διοικούσα Επιτροπή του «Γηραιού», κάτι που φάνηκε από την οργισμένη ανακοίνωσή της:

«Ο πόλεμος και ο διωγμός που βιώνει ο σύλλογος μας τα τελευταία δύο χρόνια ξεκίνησε με ένα σύνθημα: "Στα εύκολα ΗΡΑΚΛΗΣ στα δύσκολα ΗΡΑΚΛΑΡΑ". Αυτό το σύνθημα μας κρατάει ζωντανούς σήμερα, παλεύοντας με όλους αυτούς που επιβουλεύονται την ίδια την ύπαρξη του συλλόγου.

Για κάποιον που μοίραζε υποσχέσεις βοηθείας και διατυμπάνιζε την Ηρακληδοσύνη του, ειδικά πριν τις εκλογές, το σύνθημα έγινε "Στα εύκολα ΗΡΑΚΛΗΣ στα δύσκολα … δεν απαντώ, δεν ασχολούμαι, δεν υπάρχω"....

Παρουσιάστηκε όμως χθες στο πανηγύρι που στήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Κατανοητό, υπουργός έγινε…. και σαν υπουργός προσπάθησε να θυμίσει πως σκέφτεται τον ΗΡΑΚΛΗ. Πώς; Έγινε επαίτης σε αυτούς που διαχρονικά, καταγεγραμμένα και ηχογραφημένα, προσπαθούν να διαλύσουν τον σύλλογο που φέρεται να αγαπά!

Κύριε υπουργέ όντως για εμάς δεν υπάρχετε… Καληνύχτα».

Μετά τιμής

Διοικούσα επιτροπή

ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ                                                                                                                           πηγη.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου