Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Φθορές και κλοπές σε σχολεία στο Μεσολόγγι


Άγνωστοι διέρρηξαν και προκάλεσαν φθορές σε τρεις σχολικές δομές. Συγκεκριμένα έκλεψαν από το σχολείο Αγίου Γεωργίου 300 λίτρα πετρέλαιο που προορίζονταν για τη θέρμανση του σχολείου, από το Πρώτο Δημοτικό Μεσολογγίου αφαίρεσαν το αλεξικέραυνο και στον παιδικό σταθμό κατοχής προκάλεσαν φθορές σπάζοντας τζαμιά και υλικά του σταθμού.
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης, δήλωσε: «Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Μετά την πρόσφατη κλοπή των σωληνώσεων θέρμανσης στο Γυμνάσιο Αιτωλικού, χθες ζήσαμε μια ακόμη νύχτα παραβατικής – εγκληματικής συμπεριφοράς. Πρέπει επιτέλους η πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και να χρησιμοποιήσει τις πρόσφατες δεσμεύσεις της. Να φροντίσει άμεσα να ενισχύσει με την απαραίτητη αστυνομική δύναμη την περιοχή ώστε να παταχτούν παραβατικές συμπεριφορές. Η οικονομική κατάσταση δεν επιτρέπει στο δήμο να καλύψει τις οικονομικές συνέπειες τέτοιων ενεργειών.
Η πολιτεία πρέπει και μπορεί με συγκεκριμένες ενέργειες να τις πατάξει. Δεν είναι μακριά η στιγμή που η αγανάκτηση θα αναγκάσει πολίτες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Επιτέλους, κάντε αυτό που πρέπει.»

ΠΗΓΗ:onairnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου