Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

"Κόκκινη κάρτα" από την ΚΕΔ στους Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές






Με γραπτή του δήλωση ο τ. πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Σπύρος Ιωαννίδης αναφέρεται στην στάση της ΚΕΔ απέναντι στους Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές, καθώς όπως υποστηρίζει ο κ. Ιωαννίδης εδώ και αρκετό διάστημα δεν ορίζονται να διαιτητεύσουν αγώνες, σχεδόν όλων των κατηγοριών.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ιωαννίδη έχει ως εξής:
«Τις Τελευταίες Μέρες διαβάζοντας κανείς τους Πίνακες Ορισμού Διαιτητών Ε.Π.Ο. Για τα Πρωταθλήματα Super League , Football League , Football League 2, Δ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδος θα παρατηρήσει κανείς ανυπαρξία Διαιτητών Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νιας.
Σε 85 αγώνες των τελευταίων αγωνιστικών διαιτητές, βοηθοί, παρατηρητές της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νιας αν και αξιολογημένοι δεν βλέπουν το όνομα τους καθόλου στους Πίνακες Ορισμών.



Από την αρχή αυτών των Πρωταθλημάτων 2013 η παρουσία των διαιτητών της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νιας ήταν ελάχιστη. Η Αιτωλ/νια με μια αρίστη συνεργασία συνδέσμου διαιτητών και Ε.Π.Σ. ανέδειξε δυο αρχιδιαιτητές, διαιτητές και βοηθούς όλων των κατηγοριών με άριστη παρουσία στα γήπεδα και με υψηλό κύρος σήμερα δεν μνημονεύεται πουθενά . Με αυτά τα δεδομένα ποιο το κίνητρο των νέων ανθρώπων να ασχοληθούν με την Διαιτησία; Ποιο το κίνητρο των διαιτητών να προσπαθήσουν να αξιολογηθούν; Κατάντια !
Αυτά θα πρέπει να προβληματίσουν το ποδοσφαιρικό κόσμο του νομού και να αντιληφθεί τις ικανότητες αυτών που διοικούν τις τύχες του Αιτωλοακαρνανικού ποδοσφαίρου.» messolonghinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου