Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΒΕΡΕΛΗΣ:ΕΤΣΙ ΝΙΚΗΣΑ ΤΗΝ SIEMENS...


ΓΙΆΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ;
Δεν αποκλείεται πίσω από την περίεργη εμμονή των Γερμανών κατά της Ελλάδος μας, να κρύβονται άλλα βαθύτερα αίτια, μιας και όπως μας πληροφορεί μετά από τόσα χρόνια, ο πρ. Υπουργός Χρίστος Βερελής, αντιστάθηκε τόσο στη SIEMENS, που παραλίγο να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο και κρίση στις σχέσεις Αθήνας-Βερολίνου. Να φανταστείτε μέχρι και... εισιτήρια του Ολυμπιακού αρνήθηκε να δεχθεί! Έλεγα κι εγώ, μα τι τους έπιασε τους Γερμανούς; Τώρα μου λύθηκε η απορία...

Σοβαρά τώρα, λενε οι εφημερίδες, οτι "με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής κ. Σήφη Βαλυράκη για την υπόθεση της Ζήμενς, ο πρώην υπουργός Μεταφορών κ. Χρίστος Βερελής αναλύει διεξοδικά την πολιτική, που ακολούθησε ως υπουργός απέναντι στην γερμανική εταιρία, παραθέτοντας πλήθος σχετικών εγγράφων. Με την επιστολή του αποδεικνύεται με αδιάσειστα στοιχεία ότι ως αρμόδιος υπουργός στάθηκε αμετακίνητα αντίθετος στις επιδιώξεις της Ζήμενς και του Χριστοφοράκου.
Η αυστηρή στάση του κ. Βερελή μάλιστα προκάλεσε ακόμη και τις διαμαρτυρίες της γερμανικής πρεσβείας! Αναφέρεται σε έργα και δράσεις του ΟΣΕ και του ΟΤΕ στα οποία συμμετείχε η Ζήμενς και τα ποία είχαν ιδιαίτερη σημασία λόγω των επικείμενων Ολυμπιακών Αγώνων. Ο κ. Βερελής θεωρεί ότι η στάση του απέναντι σε ζητήματα ηθικής τάξης είναι γνωστή και μάλιστα με ξεχωριστό τρόπο, που ήταν η άμεση αντίδραση και παραίτηση του στην υπόθεση ΜΑΝ."

2 σχόλια:

  1. αντε που θα ζητησουμε συγνωμη....σεναν που κατεστρεψε το νομό΄..να φυγει και να μην ξαναρθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οχι και τον και τον κατεστρεψε. 2000 νεοι πηγαν στην αθηνα για χαρη του, ανανεωσε τον τοπικο πληθυσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή