Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

O Σώκος πήρε τ'όπλο του...



Τα "δόντια του" στον Κατσικόπουλο έδειξε τις προάλλες ο νομάρχης μας. Επιδιώκοντας σε τοπικό επίπεδο να κλείσει τα εσωτερικά μέτωπα και επιχειρώντας παράλληλα επικοινωνιακή "αντεπίθεση" για την προβολή της προσωπικής του συμβολής σε μια σειρά θεμάτων, δηλώνει σε κάθε περίπτωση "παρών" στη Δυτική Ελλάδα, αντιλαμβανόμενος πως στενεύουν πλέον τα περιθώρια αλλά και οι πιθανότητες αλλαγών στα όρια των Περιφερειών. Για πρώτη φορά ο Θύμιος Σώκος αμφισβήτησε ανοιχτά τις προθέσεις αιρετών της Δυτικής Ελλάδας για την δημιουργία ενός διαπεριφερειακού οργάνου στον Δυτικό Άξονα, στο πλαίσιο μιας πρωτοβουλίας που ανήκει στον νομάρχη Μεσσηνίας και πρόεδρο της ΕΝΑΕ και στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο θέλει να διαδραματίσει ο νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος. Ισως και να την "καπελώσει".
Η δεύτερη συνάντηση λοιπόν των νομαρχών του Δυτικού Άξονα έγινε στην Πάτρα και ο Σώκος την σνόμπαρε κανονικά (αν και στην πρώτη συνάντηση έστειλε αντινομάρχη) κάνοντας λόγο μάλιστα για "επικοινωνιακή κίνηση χωρίς ουσία" συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος δεν θα παραστεί "... αφού κάποιοι προσπαθούν έτσι να ενισχύσουν τη θέση τους ως υποψήφιοι Περιφερειάρχες."
Η "μπηχτή" είναι σαφής και απάντηση έδωσε ήδη ο Κατσικόπουλος που σήκωσε το γάντι με δηλώσεις αλλά και πλήθος παραπολιτικών στον -πολύ ισχυρό- Πατραϊκό τύπο.
Να μην ξεχνάμε όμως, πως ήταν αυτός που προκάλεσε με τις "κρυφοφανερές" συναντήσεις του και μάλιστα με... τριτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την Αιτωλ/νία.
Η συνέχεια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και γρήγορα, αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Αν και κάτι μου λέει πως ίσως να μην ειναι κανένας από τους δυο υποψήφιος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου