Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Με τίτλο: «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ. Το πάρκο της Ελλάδας» η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» φιλοξενεί σήμερα (Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010) μεγάλο αφιέρωμα στο νομό σε κείμενα και φωτογραφίες των Δημήτρη Μανιάτη, Βασίλη Μαθιουδάκη, Λεωνίδα Κονδύλη και Κώστα Κατσίγιαννη.
Στο αφιέρωμα υπάρχουν οδοιπορικά στις πόλεις του Μεσολογγίου, Αγρινίου, Ναυπάκτου, στις Οινιάδες, την Αλυζία, το Θέρμο, την Παραβόλα, την Αποδοτία, την Ορεινή Ναυπακτία, το Χάνι Μπανιά και τη λίμνη Τριχωνίδα.
Ο αναγνώστης μπορεί να βρει πλήθος χρηστικών πληροφοριών για τους επισκέπτες (προτάσεις διαμονής, φαγητού, διασκέδασης και ψυχαγωγίας).
Σε μήνυμά του στην έκδοση ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος λέει τα εξής:
«Κάθε κομμάτι γης της πατρίδας μας έχει την ιδιαίτερη ομορφιά του. Όμως η Αιτωλοακαρνανία, το «Φυσικό και Πολιτισμικό Πάρκο της Ελλάδας», είναι ένας τόπος φιλημένος από το Θεό, με απίστευτη ευφορία της γης, πλούσια ιστορική διαδρομή και αστείρευτες δυνατότητες που στηρίζονται στις αποδεδειγμένες ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού της."
Στο ίδιο ένθετο, μιλούν οι δήμαρχοι Αγρινίου, Παραβόλας, Οινιάδων, Αλυζίας και Αποδοτίας και υπάρχουν αφιερώματα για την δράση των ΕΑΣ Αγρινίου και Μεσολογγίου και επιχειρήσεων του νομού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου