Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Βλάβη στον υποσταθμό της Στράτου προκάλεσε μπλακ άουτ

         

epi-ypostathmos-deiΑποκαθίστανται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στο Αγρίνιο και σε χωριά δυτικά της πόλης, μετά την εκτεταμένη διακοπή που σημειώθηκε στις 8 περίπου το βράδυ.
Το ρεύμα έχει επανέλθει σε αρκετές περιοχές, ενώ και οι φωτεινοί σηματοδότες που είχαν τεθεί έκτος λειτουργίας στην εθνική οδό τώρα λειτουργούν. Από την ΔΕΗ ακόμη δεν ήταν γνωστή η αιτία του μπλακ άουτ και τα τηλέφωνα της επιχείρησης δεν λειτουργούσαν την ώρα της διακοπής.
Τα σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης παρατηρήθηκαν στις 8 το βράδυ σε μεγάλες περιοχές του Αγρινίου και όχι μόνο. Συγκεκριμένα ρεύμα δεν υπήρχε από το κέντρο του Αγρινίου και προς τον Άγιο Δημήτριο, ενώ δεν λειτουργούσαν τα φανάρια στον κόμβο του Αγίου Δημητρίου , σταδίου και σε περιοχές προς τα δυτικά, όπως ο Αγιος Κων/νος, η Δ.Ε. Νεάπολης κλπ.
H Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αγρινίου, ειδοποιήθηκε για εγκλωβισμούς πολιτών σε ασανσέρ στις οδούς Σμύρνης, Σαλάκου κ.α.
Σύμφωνα με την ΔΕΗ το μπλακ άουτ προκλήθηκε από ζημιά στον υποσταθμό της ΔΕΗ στην Στρατο. Εχει επανέλθει το ρεύμα στο Αγρίνιο, το Δοκίμι, τα Καλύβια κλπ, ενώ μέχρι τις 9:30 μ.μ. υπήρχε πρόβλημα σε Γουριώτισσα, Κυψέλη, Στρατο κ.α. χωριά της περιοχής. Γίνονται προσπάθειες να δοθεί ρεύμα από άλλους υποσταθμούς.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου