Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Γρηγοράκος: Να μιλήσει ο πρωθυπουργός με τους υπουργούς του, δεν υπάρχει στρατηγική


 
 
Για έλλειψη ομοιογένειας της κυβέρνησης έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος αφήνοντας αιχμές για συναδέλφους του. Μάλιστα, ο κ. Γρηγοράκος ζήτησε την παρέμβαση του πρωθυπουργού για το θέμα.

«Ο πρωθυπουργός πρέπει να μιλήσει με τους υπουργούς του. Οι υπουργοί δεν μπορούν να κάνουν συνδικαλισμό, δεν γίνεται να μην έχουμε μια...



...συγκεκριμένη στρατηγική. Δεν είμαστε ομογενοποιημένοι σε αυτό το εγχείρημα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γρηγοράκος.

Η ιστορία της διαθεσιμότητας είναι εργαλείο και την έχει πληρώσει το ΠΑΣΟΚ πολύ ακριβά τόσο ακριβά όσο κανείς άλλος. «Υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο για fast track αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων που έχω αποστείλει στους συναρμόδιους υπουργούς. Πιστεύω ότι θα γίνει αποδεκτό. Δεν μπορεί ο δήμος Ρόδου να έχει τρεις χιλιάδες υπαλλήλους και ο δήμος Κάσου έναν» υπογράμμισε.

Πηγή: ΣΚΑΙ 

Σχόλιο Παραπολιτικής: Θυμίζω ότι τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχαν δεσμευτεί για τον καλύτερο συντονισμό της νέας κυβέρνησης αλλά μέχρι στιγμής το υπουργικό συμβούλιο δεν έχει συνεδριάσει ξανά από την ημέρα σύγκλισης του.

Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε ήδη...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου