Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Διαβάστε στο «Γεγονός» που κυκλοφορεί

        
epi-gegonos20-6-14
Κυκλοφορεί από το πρωί του Σαββάτου 21 Ιουνίου  το νέο φύλλο της εβδομαδιαίας εφημερίδας της Αιτωλίας και της Ακαρνανίας «Γεγονός»......
-Στην ατζέντα η σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό. Πρόθυμος να συνεργαστεί για το θέμα εμφανίστηκε ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοϊδής κατά την επίσκεψή τους την Αιτωλοακαρνανία. Ποιες οι εξελίξεις για την Ιόνια και το Αμβρακία- Άκτιο.
-«Άναψαν φωτιά» οι μεθοδεύσεις για την εκτροπή του Αχελώου. Αντιδράσεις στην Αιτωλοακαρνανία. Τι δηλώνει ο αρμόδιος υπουργός.
-Διαφωνία για τη διακοπή των εργασιών ανάπλασης του δημοτικού πάρκου Αγρινίου. Ποιους λόγους επικαλείται ο εργολάβος, ποιος ο αντίλογος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
-Συνεχίζεται το μπάχαλο με τον ΓΟΕΒ Αχελώου. Σύσκεψη χωρίς αποτέλεσμα- Περιμένουν τον Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
-Εντατικοί έλεγχοι για την μαύρη εργασία στην Αιτωλοακαρνανία. Το βάρος ρίχνεται στις τουριστικές περιοχές.
Ρεπορτάζ: Λειτουργεί ο ξενώνας κακοποιημένων γυναικών στο Αγρίνιο;
-Φρίκη με εμπλοκή Αγρινιώτη σε υπόθεση μετάδοσης  live σεξουαλικών κακοποιήσεων παιδιών στις Φιλιππίνες.
-Αθλητικά: Στόχος το γεμάτο ρόστερ στην πρώτη του Παναιτωλικού και όλες οι αθλητικές ειδήσεις στο ένθετο της εφημερίδας.
Όπως κάθε εβδομάδα όλη η τοπική επικαιρότητα και οι μόνιμες στήλες της εφημερίδας με άποψη και χιούμορ.
(Το «Γεγονός»  στεγάζεται στο κέντρο του Αγρινίου, στον πεζόδρομο Ηλία Ηλιού 10, 3ος όροφος. Τηλέφωνα: 26410-24008 – 45150. FAX: 26410-24009.  Email: ef.gegonos@gmail.com   WEB: www.e-gegonos.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου