Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Δεντροφύτευση στις Εργατικές Σταδίου

 
Ολοκληρώθηκε σήμερα στη περιοχή των Εργατικών κατοικιών του πρ. Εθνικού Σταδίου δεντροφύτευση 150 δέντρων σε μια έκταση συνολικά περίπου 5,5 στρεμμάτων με πρωτοβουλία του πολιτιστικού συλλόγου του οικισμού << Κοσμάς ο Αιτωλός >>
Στην δεντροφύτευση συμμετείχε και ο υπεύθυνος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας Παύλος Καλογεράς καθώς και η περιβαλλοντική ομάδα 50 μαθητών της β' τάξης του 5ου γενικού λυκείου Αγρινίου με επικεφαλής την διευθύντρια κα Ισκου Αργυρώ και τους υπευθύνους καθηγητές τους . Επίσης παρευρέθην και ο αντιδήμαρχος Αγρινίου υπεύθυνος σε θέματα πρασίνου και περιβάλλοντος κος Παπαθανάσης Βασίλειος . Επί δυο ώρες οι μαθητές με την καθοδήγηση των καθηγητών τους και μελών του Συλλόγου έδειξαν μεγάλη διάθεση και φύτευσαν πολλά δέντρα ενώ στο τέλος τους δόθηκε συμβολικά και από ένα μικρό πεύκο ώστε να το φυτεύσουν στη περιοχή που μένουν ή στο σχολειό τους .
Ο πρόεδρος του συλλόγου Βελαέτης Νικόλαος εκ μέρους του πολιτιστικού συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στη δενδροφύτευση , τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους εργαζόμενους του δήμου Αγρινίου για τη βοήθεια τους , τους αντιδημάρχους κους Σφυρή Βλάσση και Παπαθανάση βασίλειο ο οποίος όπως προαναφέραμε ήταν παρών καθώς επίσης το δασαρχείο και το φυτώριο Αγρινίου για τα δέντρα που τους παρείχαν .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου