Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Τάκης ο αναντικατάστατος…και του χρονου να ειμαστε καλα Τακη

Αποκλειστικές πληροφορίες μας λένε πως ο Τάκης Κοκκινοβασίλης από το Αγρίνιο, είναι από τους λίγους προσωρινούς γραμματείς Νομαρχιακής Οργάνωσης που θα… παραμείνει στη θέση του.
Η προσφορά του στο κόμμα, η παρέμβαση στα τοπικά δρώμενα που έχει αναπτύξει με αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ να ανακάμπτει αισθητά στην Αιτωλοακαρνανία σε αντίθεση με άλλες περιοχές, έχουν επηρεάσει θετικά την Ιπποκράτους που σκέφτεται να αφήσει στις θέσεις τους ορισμένα στελέχη στις Οργανώσεις τους, μπας και το ΠΑΣΟΚ πάρει τα πάνω του.
Μετά και την επιτυχημένη χθεσινή εκδήλωση σε ξενοδοχείο του Αγρινίου, όπου και πάλι φάνηκε η λειψανδρία και η απροθυμία που υπάρχει σε καλά στελέχη, ο βουλευτής Ρήγας μετέφερε στα κεντρικά την ανάγκη παραμονής του Τάκη στο τιμόνι της τοπικής Νομαρχιακής. Μαζί με όλα τα άλλα μηνύματα που υπήρχαν, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ απεφάνθη για την παραμονή του. Έτσι όλοι οι άλλοι θα τρέχουν για σταυρούς στη Νομαρχιακή και ο Κοκκινοβασίλης θα είναι γραμματέας διορισμένος βέβαια, αλλά αναντικατάστατος… Και του χρόνου Τακη  να ειμαστε καλα εσυ κανε τον αγωνα σου κανονικα και εμεις εδω ειμαστε απο αυριο τρεξε για ψηφους

 







 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου