Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Υπάρχει ΟΝΝΕΔ και τινάζει - κλαδεύει ελιές!

 
Θέλω φίλε συνάδελφε θεατή (γιατί αναγνώστης αποκλείεται να είσαι) να αποσαφηνίσουμε κάτι σοβαρό
Γράφτηκε σε τοπικό blog ότι ο εικονιζόμενος εκκολαπτόμενος πολιτικός ογκόλιθος, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας, Μαυρομάτης τοποθετήθηκε, από τον Μ. Κεφαλογιάννη, Αναπληρωτής Γραμματέας Αγροτικού του κόμματος.

Για το όνομα δε φταίω, ρε παιδιά, έτσι λέει το κείμενο, χωρίς μικρό όνομα σαν τον Πελέ. Όμως το συνεχίζει και λέει ότι "την ώρα που ανακοινώνονταν από τη Ν.Δ. η τοποθέτηση του κλάδευε ελιές, τιμώντας την επιλογή του γραμματέα Μ. Κεφαλογιάννη"!
Το πρώτο που πρέπει να αποσαφηνίσουμε είναι ότι δεν κλαδεύει ελιές αλλά τις τινάζει (Δε θέλω καν να εκφράσω μια δαιμονισμένη ερώτηση που γυροφέρνει το μυαλό μου και με στοιχειώνει: Τέτοια εποχή τινάζνε ελιές, για να το πω Αγρινιώτικα;). Αλλά έτσι κι αλλιώς ειναι προφανής ο λόγος της φωτογραφίας...

Το δεύτερο είναι ότι επειδή το 99,4% όσων διάβασαν την είδηση αγνοούν τον κανονικό Γραμματέα Αγροτικού καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείται τόσο πομπωδώς ο τίτλος "αναπληρωτής".
Το τρίτο είναι πως αν θεωρείται τιμή να σε βάζει κάπου ο Κεφαλογιάννης, που ψήφισε λάθος πράμα στο θέμα Κασσιδιάρη, τότε αν σε βάλει κάπου η Όλγα η Κεφαλογιάννη τι είναι; Λόγος για να βγεις και να κερνάς;
Και τέλος, για να σοβαρευτούμε. Αυτό που κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι όχι μόνο υπάρχει άνθρωπος που είναι επιστήμων και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, αλλά και ότι υπάρχει ΟΝΝΕΔ! Οπότε τώρα που το μάθαμε θα θέλαμε μια δυο ενημερωτικές εκδηλώσεις για όσα γίνονται εδώ και τέσσερα χρόνια κατά προτίμηση κάπου ανοιχτά.
Στην πλατεία Δημοκρατίας, την πλατεία Δημάδη (χμφφφ) ή σε κάποιο πρόχειρο λιοστάσι...
Εκτός κι αν όλη αυτή η ιστορία είναι Πρωταπριλιάτικο ψέμα, οπότε πάω πάσο, γιατί θα ήταν και πετυχημένο...
Ο Μαντουμάδορος
(Η φωτο απο το blog paronetol.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου