Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μέσα και ο Βάντερσον

   

Ένα καλό και ένα άσχημο νέο είχε σήμερα το ιατρικό δελτίο της Παναχαϊκής, καθώς, ο Βάντερσον συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση ενώ ο Φατιόν δεν γυμνάστηκε καθόλου και είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (4μ.μ.).

Έτσι λοιπόν, ο Βάντερσον, που το τελευταίο διάστημα δείχνει ανεβασμένος αρκετά, σε ότι αφορά την απόδοσή του, στους αγωνιστικούς χώρους, θα δώσει το παρών στο ματς στο Αγρίνιο, αφού ο τραυματισμός του στο ματς με τον Βόλο δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Ο παίκτης σήμερα γυμνάστηκε κανονικά και έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του τεχνικού τιμ, όπου λογικά υπολογίζεται στους 11 εκλεκτούς.

Δυστυχώς αυτό δεν ισχύει για τον Αντονι Φατιόν, που σήμερα δεν "πάτησε" στο γήπεδο. Ο παίκτης είχε υποβληθεί σε επέμβαση την προηγούμενη εβδομάδα και φαίνεται πως δεν το έχει ξεπεράσει πλήρως.

Τώρα η συμμετοχή του είμαι αμφίβολη στην αποστολή ενώ δεν αποκλείεται να μην συμπεριληφθεί καθόλου, αν κριθεί πως δεν μπορεί να βοηθήσει καθόλου. Αύριο θα δείξει ακριβώς το τι θα γίνει.

Ακόμα, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Καραμανλής και Ν’ Τζιοντό. Ο Κοκκίνης και ο Λίστης θα εκτίσουν ποινές απέναντι σε Θρασύβουλο και Δόξα Δράμας ο πρώτος.

Από εκεί και πέρα, οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής, ετοιμάζουν… εκστρατεία στο Αγρίνιο. Δυο πούλμαν έχουν «φουλάρει» και ένα ακόμα από μη οργανωμένους θα πάει στο Αγρίνιο, ενώ θα πάνε αρκετοί και με ΙΧ.

Βεβαίως η αστυνομική διεύθυνση της Ακαρνανίας, στα μέτρα που εξήγγειλε, λέει πως δεν θα φιλοξενηθούν οπαδοί της Παναχαϊκής, αφού επίσημα δεν έχουν ζητηθεί εισιτήρια. Όμως, η αυξημένη αστυνομική δύναμη γι’ αυτό το ματς δείχνει πως οι Αγρινιώτες περιμένουν τους Πατρινούς φιλάθλους.
Από την πλευρά τους οι οργανωμένοι λένε πως δεν τους έχουν ενημερώσει για "μη κάθοδό τους" στο Αγρίνιο και έτσι την Κυριακή το πρωί θα αναχωρήσουν κανικά για το γήπεδο του Παναιτωλικού. sportfmpatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου