Ήδη, το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του κόμματος, «αποκηρύσσουν» δημοσίως τον πρώην υπουργό και τις πρακτικές του, έχοντας ήδη βγάλει …καταδικαστική απόφαση στα μάτια του κόσμου.
Και αν αυτό σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από φίλους και …άσπονδους φίλους του κόμματος, υπάρχει μία αλήθεια που ξεστόμισε συγκινημένη η Φώφη Γεννηματά, «αγγίζοντας» ακόμα και στελέχη που δεν ανήκουν πια στο κόμμα.
Λίγο πριν συμπληρωθούν (αύριο) 19 χρόνια από τον θάνατο του Γιώργου Γεννηματά, η κόρη του και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε ότι δεν ντρέπεται για το κόμμα της, καλώντας άλλους να ντραπούν. Αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν την αγάπη του κόσμου και πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του Ανδρέα Παπανδρέου. «Το ΠΑΣΟΚ είχε και Γεννηματάδες, είχε και Μελίνα Μερκούρη, είχε και Πέτρο Μόραλη. Είχε και Αλευρά, είχε και Πεπονή και πολλούς άλλους και εκατοντάδες χιλιάδες στελέχη που αγωνίστηκαν για οράματα, για αξίες με εντιμότητα, με ήθος, που άλλαξαν την Ελλάδα», είπε, αρνούμενη να τραβήξει ένα «χ» σε αυτή την Ιστορία, επειδή υπήρχαν και αυτές οι «εξαιρέσεις»…