Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Παραιτήθηκε ο Καραγέωργιου


Τελικά αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα με τον Καβαλιώτη τεχνικό να υποβάλει την παραίτηση του στον πρόεδρο της ομάδας Φ.Κωστούλα,η οποία όπως ήταν λογικό έγινε δεκτή.

Η σημερινή προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Μανώλη Παπαματθαιάκη ο οποίος θα διευθύνει και την ομάδα μας στο παιχνίδι της Κυριακής αν δεν βρεθεί ο αντικαταστάτης του Καραγεωργίου.

Παπαματθαιάκης και λύση εκ των έσω δεν αποκλείεται να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Νίκος Καραγεωργίου ζήτησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. στην οποία έθεσε θέμα παραίτησης του, γιατί όπως ο ίδιος είπε, θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή θα είναι καλύτερο για την ομάδα.
Ευχαρίστησε την διοίκηση της Π.Α.Ε. για την συνεργασία και δήλωσε ότι είναι σίγουρος πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους που έθεσε.

Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ευχαριστεί τον Νίκο Καραγεωργίου για την άριστη συνεργασία και του εύχεται, καλή τύχη γιατί το αξίζει και ως επαγγελματίας προπονητής και ως άνθρωπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου