Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ανίκανος…(2-1)

Η πολυπόθητη βελτίωση που όλοι περίμεναν στον Παναιτωλικό δεν ήρθε ούτε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη
Ο Παναιτωλικός έδειξε ότι «νοσεί» βαριά και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει. Η νέα του σημερινή ήττα και εμφάνιση πιστοποίησε αυτό που δείχνει εδώ και 17 αγωνιστικές. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα ξεκίνησε με πέντε νέα απρόσωπα και με εξαίρεση το πρώτο 25λεπτο, σε κανένα άλλο σημείο του αγώνα δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.
Ο Παναιτωλικός ψάχνει από την αρχή του πρωταθλήματος ένα καλό δεύτερο ημίχρονο, αλλά ποτέ δεν έχει καταφέρει να το βρει και να ανατρέψει μια κατάσταση. Ο Καραγεωρίου δεν φαίνεται να μπορεί να εμπνεύσει αυτή την ομάδα η οποία δείχνει και είναι άρρωστη.

Η ομάδα του Αγρινίου απέχει πλέον πιο λίγο από την ζώνη του υποβιβασμού παρά πλησιάζει στην κορυφή της βαθμολογίας. Έγιναν πέντε μεταγραφές και πάλι όμως η εικόνα της ομάδας ήταν ίδια.
Η εβδομάδα που ήδη ξεκίνησε σίγουρα θα έχει πολλές εξελίξεις. Η διοίκηση πρέπει να δει και να αποφασίσει με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας, αλλά και βάση τα γεγονότα που καθημερινά γίνεται μάρτυρας. Η ενέργεια   του προέδρου του Παναιτωλικού κ. Κωστούλα για πάση πληρωμών, που έγιναν μετά τον αγώνα με την Νίκη Βόλου, δεν φαίνεται να έπιασαν τόπο. Οι ευθύνες που έχει από την αρχή της περιόδου ο προπονητής είναι τεράστιες. Δείχνει ανήμπορος να διαχειριστεί την κρίση. Γιατί ποτέ δεν έχει μάθει να ζει με πίεση και ποτέ στην καριέρα του δεν έκανε πρωταθλητισμό. Το κλίμα παραμένει βαρύ και στο χέρι της διοίκησης είναι πλέον η επόμενη καθοριστική κίνηση.
Γ.Μ.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ
90'+4' ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ
88' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Αθανασίου.
83' ΑΛΛΑΓΗ για τον Παναιτωλικός. Ο Κουτσοσπύρος στη θέση του Μελισσά.
82' ΑΛΛΑΓΗ για τον Εργοτέλη. Στη θέση του Ζαχόρα ο Κοζορώνης.
81΄ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Μελισσά.
* Στο Παγκρήτιο ο τεχνικός σύμβουλος του Παναθηναϊκού Κώστας Ελευθεράκης, προκειμένου να τσεκάρει τον Τζανακάκη.
75' Στα τελευταία λεπτά ο Παναιτωλικός επιχειρεί να εγκατασταθεί στα καρέ του Εργοτέλη, την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι αδυνατούν να κρατήσουν μπάλα.
72' ΚΙΤΡΙΝΗ στον Ευαγγέλου, διότι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο δίχως την άδεια του διαιτητή.
71' ΑΛΛΑΓΗ για τον Εργοτέλη. Εκτός ο τραυματίας Γκαντιάγκα, μέσα ο Ευαγγέλου.
64' Κόρνερ του Χαντί, άστοχη έξοδος του Τακίδη, ο Ζαχόρα σούταρε μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα εκτός εστίας.
62' ΑΛΛΑΓΕΣ για τον Παναιτωλικό. Εκτός ο Ιορδανίδης, μέσα ο Γιάνεφ και στη θέση του Μπόγιοβιτς ο Πασάς.
60' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Πίτσο.
* Ο Νίκος Καραγεωργίου αποδοκιμάστηκε από τους φίλους του Εργοτέλη. Παρά τα επτά χρόνια που κάθησε στον πάγκο των Κρητικών ο Καβαλιώτης, οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» του χρεώνουν τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League.
56' ΑΛΛΑΓΗ για τον Εργοτέλη. Εκτός ο Λαμπίν, μέσα ο Ουέλινγκτον.
55' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Μπόγιοβιτς.
* Χωρίς πολύ κόσμο το Παγκρήτιο, που μοιάζει αχανές.
46' Έναρξη του δεύτερου μέρους.

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ
45'+1' ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
* Πάνω κάτω μέχρι στιγμής η αναμέτρηση στο Παγκρήτιο.
26' ΓΚΟΛ 2-1 για τον Εργοτέλη. Ο Λαμπίν εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ρομάνο τρύπωσε στην καρδιά της άμυνας του Παναιτωλικού και με κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Εργοτέλη.
22' ΓΚΟΛ 1-1 για τον Παναιτωλικό. Ο Φαβάλι εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Αθανασίου.
18' Σέντρα του Καμαρά, ο Φαβάλι έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Αθανασίου έδιωξε εντυπωσιακά.
15' ΓΚΟΛ 1-0 για τον Εργοτέλη. Ο Λαμπίν εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Γκαντιάγκα σηκώθηκε ψηλά στο δεύτερο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά σκόραρε.
13' Χτύπημα φάουλ του Τζούνιορ, εντελώς άστοχα εκτός εστίας η μπάλα.
12' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Γιοβάνοβιτς.
1' Έναρξη της αναμέτρησης.
Flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου