Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Oριστικό: Οι δήμοι της Μακρυνείας στο Αγρίνιο και η Χάλκεια στην Ναύπακτο

Πριν από λίγη ώρα κατατέθηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών το τελικό νομοσχέδιο για τον Καλλικράτη και τις συνενώσεις. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, οι δήμοι της Μακρυνείας τελικά θα συνενωθούν με το Αγρίνιο και η Χάλκεια συνενώνεται με την Ναύπακτο, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις σε Περιθώρι και Γαλατά, αν και υπάρχει η πρόβλεψη για αλλαγή ορίων και μεταφορά δημοτικών διαμερισμάτων από το 2011.

8 σχόλια:

  1. Αυτό ήταν το σωστό,αυτό ήθελαν και οι τοπικές κοινωνίες στη Μακρυνεία.
    Φωνή λαού,οργή Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτελους λογικη και διαβουλευση....
    αυτο ηθελαν οι κοινωνιες.....των περιοχων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν αναρτω σχόλια υβριστικά ή προσβλητικά σε βάρος οποιουδήποτε.
    Αν θέλετε να ασκήσετε κριτική σε βάρος των κ Σταμπουλόπουλου, Σακαρελου κλπ κάντε το σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κος ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΧΑΛΚΕΙΑ.ΑΝΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ .ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΑ ΑΠΕΙΡΑ ΕΡΩΤΗΜΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΙΠΙΚΩΝ ΤΟΠΑΡΧΩΝ.ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η λογικη και ο διαλογος λενε με σαφη και κατηγορηματικο τροπο αυτο που το Υπουργειο Εσωτερικων ελεβε υπ οψην του.Η ΧΑΛΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ.Οτι ειπαν κατ επαναληψη και οι ομοφωνες αποφασεις του Δ.Σ. ΧΑΛΚΕΙΑΣ και των Τ.Σ.Τωρα γιατι εκει στο Μεσολογγι κοπτονται καποιοι για επεκτατισμο και θελουν να βαλουν ποδι στην Ναυπακτια εναι γνωστο.Θελουν να αναστησουν καποιες τραγικες μορφες του παρελθοντος.Θελουν να σωσουν τις καρεκλες τους.Σταματηστε ολοι επι τελους να ασχολεισται με την Χαλκεια.Ειμαστε ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα συμφωνήσω κι εγώ με τους παραπάνω: Η Χάλκεια ανήκει στη Ναυπακτία όπως σωστά την τοποθέτησε το υπουργείο.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εντάξει αλλά Γαλατάς και Περιθώρι θέλουν Μεσολόγγι, δεν μπορούσε να γίνει διχοτόμηση να τελειώνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κεραμιδογατε ας παλευαν γι αυτο και οχι να παραπλανουν τον κοσμο οτι ολη η Χαλκεια θελει να παει στο Μεσολογγι.Ας ψηφιζαν το 2006 να πανε σε Δημο Ευηνου οταν εμεις τους βοηθουσαμε να το πετυχουν.Ας κυνηγησουν τους υπευθυνους που τους εφεραν το 1998.Να μην ξεχναμε οτι ομοφωνα ψηφισαν και το 2008 και 17-02-2010 να παει Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ γιατι Δημος Χαλκειας ειναι αυτος που προηλθε απο συνενωση το 1994 και τιποτ αλλο,και ο Γαλατας με το Περιθωρι να αποσχιστουν στο Μεσολογγι.Αυτα για αποκατασταση της αληθειας.Οσο για τον Κοιμηση η σταματαει η θα μας βρει συσωμα απεναντι του δυναμικα.Να θυμαται οτι η αδικια ειναι μεγαλο πραγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή