Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΚΕΔΚΕ


ΕΝΤΟΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠ. ΚΟΙΜΗΣΗ
Μέσα σε κλίμα έντασης αποχώρησε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» από την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΚΕ, προκειμένου να μην νομιμοποιήσει τη διαδικασία της ψηφοφορίας στην γενική συνέλευση που ακολουθεί.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξε έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα στους δημάρχους Συκεών Σίμο Δανιηλίδη και Αμπελοκήπων Λάζαρο Κυρίζογλου.
Αφορμή αποτέλεσαν τα όσα είπε ο επικεφαλής του «Αυτοδιοικητικού Κινήματος» και δήμαρχος Αμφιλοχίας, Απόστολος Κοιμήσης ότι το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί στη Βουλή, με αποτέλεσμα να αντιδράσει ο δήμαρχος Αμπελοκήπων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δηλαδή αποφασίζουμε και διατάσσουμε». Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου Συκεών και ακολούθησε ο εξής διάλογος:
Δανιηλίδης: Τα λες αυτά γιατί είσαι μαθημένος στο «αποφασίζουμε και διατάσσουμε» από τα καθεστώτα που υπηρέτησες
Κυρίζογλου: Δεν είμαι εγώ, αλλά εσύ εθνικοσοσιαλιστής
Το επεισόδιο δεν σταμάτησε εδώ καθώς όταν ο κ. Κοιμήσης συνέχισε την ομιλία του ο δήμαρχος Αμπελοκήπων εμφανώς εκνευρισμένος επαναλάμβανε συνεχώς «αλήτη, αλήτη». Στο τέλος πάντως ζήτησε συγγνώμη από τον δήμαρχο Αμφιλοχίας, τονίζοντας ότι «δεν εννοούσε εκείνον».
Πηγή: Αυτοδιοίκηση.gr

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΖΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ.Ε ΟΧΙ ΔΑ .ΑΧ ΒΡΕΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.Ε ΡΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ.ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ.ΑΠΛΩΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΡΙΧΗΘΕΙ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΙ ΕΝΑΣ ΒΑΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή