Σάββατο 1 Μαΐου 2010

ΟΛΟ "ΣΤΡΟΦΕΣ" Ο ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΗΣ...


Στην παραπολιτική στήλη της εφημερίδας "ΑΙΧΜΗ" από το Μεσολόγγι, διαβάζω ενα καλό σχόλιο, σχετικά με την τελευταία "στροφή" του δημάρχου Στράτου, στο θέμα των συνενώσεων. Και λέω για τελευταία, γιατί από τις πολλές στροφές ο δήμαρχος θα έχει ζαλιστεί... ... λέει λοιπόν το σχόλιο: Το δημοσίευμα της ΑΙΧΜΗΣ του Σαββάτου με τις δηλώσεις του δημάρχου Στράτου κ. Μουρτζιάπη απασχόλησε προχτές το δημοτικό συμβούλιο Στράτου.
Ο σύμβουλος κ. Φωτάκης ανέγνωσε το δημοσίευμα και ρώτησε τον κ. Μουρτζιάπη εάν έχουν γίνει αυτές τις δηλώσεις! Όπως μάθαμε ο δήμαρχος τα μάσαγε και είπε πως δεν γνωρίζει τι γράφουν οι εφημερίδες, στάση που δεν τον τιμά γιατί όλα είναι καταγεγραμμένα και ποτέ κανείς δεν μας έχει διαψεύσει για δηλώσεις που φιλοξενούμε. Θα περιμέναμε έτσι μια πιο υπεύθυνη στάση από τον κ. Μουρτζιάπη γιατί δεν φταίνε ούτε οι εφημερίδες, ούτε οι δημοσιογράφοι εάν αιρετοί αλλάζουν θέσεις από την μια μέρα στην άλλη φοβούμενοι τις αντιδράσεις.
Η αναδίπλωση του αγαπητού, κατά τα άλλα, δημάρχου σχολιάστηκε πολύ αρνητικά από τους δημότες του και έκανε χτες το γύρο του νομού μέσω των ΜΜΕ. Απ’ ότι προκύπτει σύρθηκε από τις εξελίξεις μετά από ένα σιωπηλό παζάρεμα για προσάρτηση με την Αμφιλοχία, προοπτική που οι δημότες δεν ήθελαν επ’ ουδενί. Την θέση αυτή ανέπτυξαν από την αρχή τόσο η αντιπολίτευση σύσσωμη με μπροστάρη τον πρώην δήμαρχο Γρ. Τζαμαλή όσο και σύμβουλοι του κ. Μουρτζιάπη. Καθίσταται έτσι σαφές πως κάποτε οι αιρετοί πρέπει να σχεδιάζουν και να διεκδικούν όχι με βάση τις δικές τους προσωπικές επιδιώξεις, αλλά με βάση το κοινό όφελος και την απαίτηση των δημοτών τους.
Όσο για τις δηλώσεις αυτές είναι στην διάθεση του οποιουδήποτε για να αντιληφθεί την αλήθεια

1 σχόλιο:

  1. ti anagki exei tora o moyrtziapis exei siggenepsei me varvato soi
    mexri perifereiarxis paei min sas po
    xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή