Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

"Δύσκολα θ'αλλάξει κάτι..."


Αυτό είπαν βουλευτές στη συνάντηση με φορείς του Μεσολογγίου.
Πραγματοποιήθηκε στη βουλή η συνάντηση μεταξύ φορέων του Μεσολογγίου και βουλευτών του νομού, που έγινε με πρωτοβουλία της Επιτροπής αγώνα που έχει συσταΘεί στο Μεσολόγγι, για την διεκδίκηση των δήμων Χάλκειας, Μακρυνείας και Αρακύνθου. Οι φορείς και ειδικότερα ο δήμαρχος έθεσαν με επιμονή το θέμα στους βουλευτές (ήταν οι κ. Μακρυπίδης, Γιαννακά, Καραγκούνης και Σταμάτης) η απάντηση που έλαβαν όμως είναι πως δύσκολα θα αλλάξει κάτι και πως από 2011 θα πρέπει να επιδιωχθεί η απόσπαση των δημοτικών διαμερισμάτων της Χάλκειας που θέλουν να πάνε Μεσολόγγι. Την Παρασκευή οι αντιδράσεις κλιμακώνονται και γίνεται ο αποκλεισμός της γέφυρας του Ευήνου, στην εθνική οδο.

4 σχόλια:

  1. Aργά το κατάλαβαν. Μα δε βλέπουν ότι γίνονται ρόμπες, παρέα με το Σακαρέλο, που είναι ο ένοχος για το Γαλατά ; Δεν ξέρουν ότι στο ΠΑΣΟΚ είναι ανεπιθύμητος ;Δεν ξέρουν ότι, ήδη, έχει συνενοήσεις με παράγοντες της Ναυπάκτου, ψάχνοντας για βλάκες ; Μήπως νομίζει ότι έχει να κάνει με τα "γαλιά" όπως αποκαλούσε τους συμπατριώτες-ψηφοφόρους του; Δεν ξέρουν οι Ναυπάκτιοι για τι πολιτικό μπουμπούκι πρόκειται;
    Ας ρωτήσουν εμάς τους δημότες του τέως Δήμου Χάλκειας, που τον ξέρουμε από την καλή. Κι εμάς προσπάθησε στην αρχή να μας εξαπατήσει, αλλά ως γνωστόν μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, λίγους για πολύ, όχι όμως, όλους για πάντα....,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. m ayton poy exoyme dimarxo ti na allaxei..ta exei kanei plakkakia kai aplos kanei pos fonazei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδια δεν βαρεθηκαν ακομη να ψαχνουν σανιδες σωτηριας οι αγιοι πατερες του Μεσολογγιου.Ποσες φορες πρεπει επι τελους να το φωναξουμε.Η Χαλκεια ανηκε απο την αρχαιοτητα μεχρι και σημερα στην Ναυπακτια.Ελεος πια.Ελεος.Φωναξτε ολοι,ξεσηκωθειται.Η ΧΑΛΚΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ.θΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Γιατι σωνει και καλα θελουν να παρουν στο λαιμο τους τοσο κοσμο.Τι τους φταιει.Αν αυτοι οι κυριοι που τρεχουν στη Αθηνα ψαχνουν οικοπεδο να κοιταξουν αλλου.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ.ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ.100% ΠΛΥΘΗΣΜΑΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΠΩΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟ-ΝΕΟΧΩΡΙ-ΚΑΤΟΧΗ.ΧΩΡΙΣ ΟΡΕΙΝΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΑ.ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΗΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ .ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή