Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΨΙΘΥΡΟΙ ΣΤΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΙΚΑ.... "ΑΛΩΝΙΑ"

Ανοίξτε τα μεγάφωνα του PC σας.... καθίστε αναπαυτικά στην πολυθρόνα σας και απολαύστε το σημερινό μας Βίντεο. Είναι πολύ αποκαλυπτικό για κάποιους Μεσολογγίτες. Για όλους αυτούς που νομίζουν ότι το κέντρο της γής και του κόσμου είναι η Ιερά Πόλη τους. Δεν σχολιάζουμε περισσότερο. Τα αφήνουμε για σας. Το βίντεο είναι απο τις πρόσφατες "κινητοποιήσεις" της μικρής μειοψηφίας (50 άτομα όλα κι όλα) που έκαναν στη γέφυρα του Ευήνου ο δήμαρχος κ. Αναγνωστόπουλος και όσοι τον ακολουθούν (ευτυχώς ελάχιστοι). Οι δύο κύριοι που φαίνεται να ομιλούν μας είναι άγνωστοι αλλά φανταζόμαστε σημαντικά πρόσωπα καθώς η τηλεόραση του LEPANTO (Ναυπακτος) τους πάιρνει δηλώσεις και ο δήμαρχος Μεσολογγίου τους χειροκροτεί με... ενθουσιασμό.

10 σχόλια:

  1. χαχαχαχα... γραφικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΤΕΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ LEPANTO ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΙΛΕ. ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΧΕΛΩΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΑ TV.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ορματε Σαλαμινομαχοι...
    πωπω γραφικοτητες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα ήσουν μάγκας. Και γι' αυτό σε πάω Μητσάρα. Δεν κωλώνεις με τίποτε. Ούτε με ευγένειες ούτε με χαϊδέματα. Μια παρατήρηση μόνο ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ. Οπως στα νιάτα σου βρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κεραμιδα τσακανικα..κανεις και τον ανηξερο πως δεν ξερεις ποοοι ειναι αυτοι?δεν στα εχει πει ο φιλος σου ο δημητρακης?στους χειροκροτητες του δημαρχου μεσολογγιου τωρα κανεις τα στραβα ματια ενω στον δημαρχο δινεις αφειδως βημα γιατι σε συμφερει ως φανατικο αγρινιωτη να υπαρχει αυτος ο δημαρχος και αυτοι οι γραφικοι που μας κανουν ξεφτιλα..και φυσικα ερχεσαι να το εκμεταλευτεις προσπαθωντας να απαξιωσεις συνολικα ενα αγωνα..που τους ειδες του πενηντα βρε προπαγανδιστη?ηταν του λαχιστον 200-300 ατομα και το ξερεις καλα..οχι πολλοι αλλα οχι και ελαχιστοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. STEILTO STO RADIOARBYLA NA PESEI GELIO PANELLADIKA...
    XAXAXA... APAIKTO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να σταλει παραυτα σε αρβυλα - λαζοπουλο και θέμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή