Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ο Σκορπιός "ενισχύει" τη Λευκάδα

Ο Σκορπιός ενισχύει τη Λευκάδα

Ορατά είναι πλέον τα πρώτα θετικά μηνύματα για τη Λευκάδα από την εγκατάσταση στον θρυλικό Σκορπιό του Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ και της κόρης του Κατερίνα.
Όπως δήλωσε στην "Καθημερινή" ο δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Αραβανής, οι εργασίες που έγιναν για την ανακαίνιση των κτιρίων, αλλά και των εξωτερικών χώρων, πρόσφεραν θέσεις εργασίας και έδωσαν μια πρώτη οικονομική ανάσα στην τοπική κοινωνία.
Ειδικότερα, τόσο για τις εργασίες ανακαίνισης όσο και για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων έχουν προσληφθεί πάνω από 25 άτομα που κατοικούν στο νησί. Επίσης, πολλά από τα υλικά που χρειάστηκαν για την εκτέλεση των εργασιών αγοράστηκαν από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο νησί.
Στο μεταξύ, τοπικοί οικονομικοί παράγοντες εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την τουριστική κίνηση το καλοκαίρι μετά τα θετικά μηνύματα από άφιξη επισκεπτών το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Πέρα από τις κατακτήσεις που είχαν γίνει εδώ και καιρό, πολλοί ήταν οι εκδρομείς που αποφάσισαν τις τελευταίες ημέρες να επισκεφτούν τη Λευκάδα, για να περάσουν το τριήμερο. Μάλιστα, πιστεύουν ότι η άφιξη στον Σκορπιό της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβ και του πατέρα Ντμίτρι θα προσελκύσει επισκέπτες, κυρίως από χώρες του εξωτερικού.
Πηγή: Η Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου