Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Κατάληψη της Δ.Ο.Υ Μεσολογγίου την Δευτέρα

        
epi-doy-mesΣτο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο στο Μεσολόγγι ύστερα απο εισήγηση του δημάρχου Παναγιώτη Κατσούλη ψηφίστηκε ομόφωνα η κατάληψη της Δ.Ο.Υ Μεσολογγίου την Δευτέρα, ημέρα που ξεκινά η μετακόμιση της υπηρεσίας απο το Μεσολόγγι στο Αγρίνιο.
Οπως είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος μέσω πολιτικών παρεμβάσεων άλλαξε η πρώτη απόφαση ανακαλύπτοντας ενα κριτήριο το οποίο πρόκειται να καταργηθεί και δεν εφαρμόστηκε στην περίπτωση της Δ.ΟΥ. Θήβας και Λειβαδιάς το οποίο είναι ο αριθμός βιβλίων 2 κατηγορίας.
Τόνισε οτι στο Αγρίνιο θα πληρώνει το κράτος ενοίκιο πάνω απο 10.000 ευρώ την στιγμή που το κτίριο στο Μεσολόγγι είναι ιδιόκτητο και πολύ μεγάλο.
Ολα δείχνουν οτι συνεχίζουν οι πολιτικές παρεμβάσεις κατά του Μεσολογγίου σε όλους τους τομείς αφού τα ίδια έγιναν και για το εφετείο για το ΤΕΙ για το νοσοκομείο και τώρα για την Δ.Ο.Υ.
Αύριο Παρασκευή στην κεντρική πλατεία στην πινακοθήκη στις 7 η ώρα υπάρχει κάλεσμα για να αποφασίσουν την μορφή αγώνα ο οποίος ξεκινά με κατάληψη της εφορίας την Δευτέρα.
οnairnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου