Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Αποκατάσταση στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου

 

Δημοπρατήθηκε το έργο της αποκατάστασης του κλειστού γυμναστηρίου στο ΔΑΚ Αγρινίου. Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, τον Σεπτέμβριο θα παραδοθεί προς χρήση
Συνεχίζονται οι εργασίες στο κλειστό στην αερογέφυρα, χωρίς να γνωρίζουμε την ακριβή εξέλιξη και παράδοση του έργου
Δημοπρατήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα το έργο της αποκατάστασης της οροφής και του παρκέ του κλειστού στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου (Στάδιο). Το κόστος της δημοπράτησης και αποκατάστασης αγγίζει τις 150.000 ευρώ. Τα διαδικαστικά θα διαρκέσουν ακόμη ένα μήνα περίπου και αμέσως θα ξεκινήσουν τα έργα σε γοργούς ρυθμούς, έτσι ώστε τον Σεπτέμβριο, με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου να δοθεί στους αθλητές και στους Αγρινιώτες πολίτες προς χρήση.
Το διάτρητο κλειστό του ΔΑΚ έχει περάσει από χίλια κύματα. Την επισκευή του ακόμη ανέλαβε και η γενική γραμματεία αθλητισμού, η οποία κατόρθωσε από τις παρεμβάσεις της στο κτήριο να παραμείνουν οι ομπρέλες όταν βρέχει και να πλημμυρίζει το παρκέ, ενώ γίνονται αγώνες, για κάτι που ποτέ δεν έδωσε εξηγήσεις.
Η εξέλιξη αυτή παρ’ όλα αυτά είναι ικανοποιητική. Είχε προβλεφθεί και ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του 2013 το εν λόγω κονδύλι. Παράλληλα συνεχίζονται και οι εργασίες του κλειστού γυμναστηρίου στην αερογέφυρα, το οποίο ήταν κτήριο φάντασμα. Οι παλινωδίες και ο εμπαιγμός για το έργο συμπλήρωσαν 17 χρόνια περίπου και πλέον το έργο προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς, το οποίο χρηματοδοτείται από τη γενική γραμματεία αθλητισμού.
Εφημερίδα "Συνείδηση"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου