Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Με Σώκο ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Αχαϊας.


Αλλο ένα ενδιαφέρον παραπολιτικό διαβάζουμε στο www.panaitoliki.gr και αποτελεί πραγματικότητα και όχι προϊόν καλπάζουσας φαντασίας, που τελευταία "οργιάζει" ποικιλοτρόπως στην περιοχή...
"Μπορεί λοιπόν, κάποιοι να επιμένουν σχετικά με την στήριξη που τυγχάνει ο Θύμιος Σώκος τόσο σε κεντρικό όσο και τοπικό-περιφερειακό επίπεδο και να εφευρίσκουν έτσι ζητήματα, αλλά είναι δεδομένο πως η αυτοδιοικητική-πολιτική πορεία του νομάρχη είναι αποδεκτή, πέραν του νομού, όχι μόνον από αιρετούς των νομών της Ηλείας και της Αχαΐας αλλά και από τις τοπικές τους κοινωνίες, που έχουν συγκεκριμένη και θετική άποψη για τον Αιτωλ/να νομάρχη. Και μπορεί ας πούμε να μην είναι αποδεκτός ο Θύμιος Σώκος από «κάποιους» σε τοπικό επίπεδο για λόγους πέρα από την πολιτική, αλλά οι υποστηρικτές του εκτός νομού πληθαίνουν και είναι ηχηρά ονόματα. Προχθές βράδυ ο Θύμιος Σώκος είχε στο Αγρίνιο ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΤΕΔΚ Αχαΐας και δήμαρχο Ωλενίας Γρηγόρη Αλεξόπουλο που να θυμίσουμε πως έχει καταθέσει πρόταση για την θέση του αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας."
Φυσικά, ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ του γειτονικού νομού, δεν ήρθε να δοκιμάσει τα τοπικά εδέσματα. Με τον Θύμιο Σώκο τον συνδέει φιλία και αλληλοεκτίμηση εδώ και χρόνια, και ο δήμαρχος Ωλενίας, έχει κάνει την επιλογή του και ο λόγος του έχει τη δική του βαρύτητα, σε σχέση ας πούμε με τον λόγο κάποιων άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου