Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Άδωνις: Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια - Λαφαζάνης: Καραγκιόζης είσαι εσύ - ΒΙΝΤΕΟ

Άδωνις: Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια - Λαφαζάνης: Καραγκιόζης είσαι εσύ - ΒΙΝΤΕΟ
Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτη Λαφαζάνη και στον Άδωνι Γεωργιάδη, κατά τη διάρκεια της επιτροπής των προτεινόμενων για τον διορισμό στις θέσεις του Προέδρου, του Α’ Αντιπροέδρου και του μέλους της Ρ.Α.Ε.
Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης, όταν πήρε τον λόγο, απευθυνόμενος στον κ. Λαφαζάνη, είπε: «Ακούστε γιατί είστε εκνευρισμένος. Γιατί σήμερα το πρωί είπατε ότι θα ψηφίσετε τη συμφωνία του Τσίπρα, μέσα στην οποία έχει και την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ. Πριν δύο εβδομάδες, εσείς ήσασταν στο Κερατσίνι και μιλάγατε κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια».
Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος απάντησε: «Καραγκιόζης είσαι εσύ. Τα καραγκιοζιλίκια να τα πεις αλλού».
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα και κάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη να μην χρησιμοποιεί τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς, ενώ του είπε να σταματήσει γιατί δεν έχει τον λόγο.
Από την μεριά του ο κ. Γεωργιάδης, είπε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, ότι θα έπρεπε να είχε κάνει παρατήρηση στον υπουργό για τον χαρακτηρισμό «καραγκιόζης» και  όχι σε εκείνον.

Δείτε το βίντεο


Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου