Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Στο «Γεγονός» που κυκλοφορεί

geg-gegonos-5-6-20151 
Κυκλοφορεί από το πρωί του Σαββάτου 6 Ιουνίου στα περίπτερα και τα κέντρα τύπου του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας η εβδομαδιαία εφημερίδα «Γεγονός».
Διαβάστε στο φύλλο που κυκλοφορεί:
-  Σκουπίδια: Θα σκάσει και η Πάτρα πάνω μας;  Ολοκληρώθηκε η εναπόθεση 1.500 τόνων απορριμμάτων στο Αγρίνιο, 5.000 τόνων στην Πάλαιρο και όλοι φοβούνται την «βραδυφλεγή βόμβα» της Αχαϊκής πρωτεύουσας. Ήδη κατατέθηκε πρόταση για τη μεταφορά 10.000 τόνων από την Πάτρα σε Αγρίνιο και Ναύπακτο.
-  Λύματα στον Πεταλά; Κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής φωτογραφίζουν το μαυρισμένο νερό σε ρυάκι και πιθανολογούν διαρροές από τον ΧΥΤΑ και κινδύνους για το φυσικό περιβάλλον, την τεχνητή λίμνη, την τοπική κτηνοτροφία αλλά και τα άγρια άλογα. Τι απαντά οι κοινοπραξία
-  Μεσολόγγι: Το ΠΕΔΥ… μετακομίζει. Τριώροφο κτήριο με ενοίκιο 3.500 ευρώ στεγάζει δύο γιατρούς και 14 άτομα προσωπικό
-  Αγωνία για το νέο ΕΣΠΑ στις Κοινωνικές Δομές του δήμου Αγρινίου. Παράταση του υφιστάμενου προγράμματος ή άμεση ένταξη στο νέο ΕΣΠΑ η λύση για την υγιή συνέχιση του έργου των δομών.
-   Σε διαπραγματεύσεις με το Υπουργείο Υποδομών οι κατασκευαστές της Ιόνιας οδού
-  Μάριος Σαλμάς: Εμπειρία και συμπεράσματα από τον έναν χρόνο στο Υπουργείο Υγείας. Τι είπαν Σαμαράς και Κουρουμπλής στην παρουσίαση του βιβλίου του πρώην αν. υπουργού Υγείας
-  Ραγδαίες οι εξελίξεις για το Άκτιο –Αμβρακία. Πρωτοβουλίες, απολύσεις και ενδεχόμενο επανεκκίνησης του 1ου τμήματος εντός των ημερών
-  Νέο αίτημα για παράταση της αναδιαρρύθμισης της εθνικής οδού στο Αγρίνιο! Αρνητική η επιβλέπουσα υπηρεσία που ζητά να ενεργοποιηθούν ποινικές ρήτρες… Οι διαμαρτυρίες από τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της περιοχής, συνεχίζονται…
-  Απάντηση Ξανθού για την Υγεία στην Αιτωλοακαρνανία
-  Βρέθηκε νεκρός στην Κλόκοβα 46χρονος. Αγνοούνταν από τις 2 Μαΐου από την περιοχή της Πάτρας. Θρήνος για 21χρονο απο το Αγρίνιο.
- Τα πάντα γύρω από την αρθροσκόπηση του ώμου.
Στο αθλητικό «Γεγονός»:
Π. Γερμανός: Μονόδρομος η συγχώνευση με τη Γ.Ε.Α. Σενάρια για την επόμενη μέρα στον Α.Ο. Αγρινίου
Παναιτωλικός: Ανακοινώνει προπονητή. Στο Αγρίνιο για συζητήσεις ο Πόντες, ραντεβού και με Γκόμεζ. Στην αναμονή οι επόμενες μεταγραφικές εξελίξεις.
Όπως κάθε εβδομάδα όλη η τοπική επικαιρότητα  και οι μόνιμες στήλες της εφημερίδας, με άποψη και χιούμορ.
(Γραφτείτε συνδρομητές στο «Γεγονός». Το «Γεγονός»  στεγάζεται στο κέντρο του Αγρινίου, στον πεζόδρομο Ηλία Ηλιού 10, 3ος όροφος. Τηλέφωνα: 26410-24008 – 45150. FAX: 26410-24009.  Email: ef.gegonos@gmail.com  WEB: www.e-gegonos.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου