Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Οι αποφάσεις των επαγγελματιών της εστίασης

 

φωτογραφία (4)                                                  
Στην Γενική Συνέλευση των Μελών της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης Αναψυχής & Ψυχαγωγίας Αγρινίου, που έγινε την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 στην Αίθουσα του Επιμελητήριου Αιτωλοακαρνανίας ψηφίστηκαν μία σειρά απο δράσεις, πολλές απο τις οποίες έχουν να κάνουν με το πως θα αντιδράσουν οι επαγγελματίες στην εντατικοποίηση των ελέγχων για το κάπνισμα στα καταστήματα:
01. Κλείσιμο των Καταστημάτων του Κλάδου για μια ημέρα, την Πέμπτη 06/03/2014 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον Αντικαπνιστικό Νόμο.
Συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία, πορεία προς το Δημαρχείο, επίδοση Ψηφίσματος, στην συνέχεια πορεία προς τα Γραφεία Διεύθυνσης Υγείας & Υγιεινής Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και την επίδοση Ψηφίσματος.
Συνεργασία και συντονισμός με άλλα Σωματεία Συναδέλφων Πανελλαδικά για μια γενικότερη άσκηση πίεσης προς το Υπουργείο, τις Περιφέρειες και τις Διευθύνσεις Υγείας & Υγιεινής για την απόσυρση του Νόμου και την δυνατότητα επιλογής σε Καταστήματα για Καπνίζοντες ή Μή Καπνίζοντες.
02. Η Ετήσια συνδρομή των Μελών της Εστίασης καθορίστηκε στα 20 ευρώ. (η προγενέστερη που ίσχυε για πολλά έτη ήταν 40 ευρώ).
Η συνδρομή των Μελών είναι απαραίτητη για την δυνατότητα λειτουργίας του Φορέα, για τις συνδρομές στις Ομοσπονδίες στις οποίες είναι Μέλος, για το αντίτιμο της φιλοξενίας της Έδρας του Φορέα στα Γραφεία της Τοπικής Ομοσπονδίας Ο.Ε.Β.ΑΙΤ., και για τα μικρά ή μεγάλα κόστη στις διάφορες κινητοποιήσεις που αποφασίζονται από το Σώμα.
03.  Πρόσληψη Νομικού Συμβούλου και παράσταση Αυτού σε επόμενες Γενικές Συνελεύσεις ούτως ώστε να καλύπτουμε και από Νομικής πλευράς τα θέματα τα οποία συζητάμε και να είναι οι αποφάσεις νομικά ελεγμένες &  κατοχυρωμένες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου