Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Αργά το κατάλαβαν στο ΠΑΣΟΚ και τώρα τρέχουν να προλάβουν

 

20130424-093023.jpgΦαίνεται πως η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έστω και τώρα κατάλαβε το παιχνίδι του Μαξίμου και αλλάζει ρώτα: δεν ειναι δυνατόν εμείς να βάζουμε συνεχώς πλάτη και στη ΝΔ να κάνουν παιχνίδι μικροκομματικού ενδιαφέροντος για το ποιο κόμμα ή ποιος αρχηγός απο τους τρεις θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Έλεγαν στελέχη που συνομιλούν με το κ. Βενιζέλο οι οποίοι πλέον δίνουν το σήμα και στα υπόλοιπα στελέχη να αρχίσουν το βομβαρδισμό.
Στο πλαίσιο αυτο ανήκει και η χθεσινή απόφαση του προέδρου του πασοκ να θέσει τρία ζητήματα στη σύσκεψη των κομμάτων υπο τον κ. Στουρνάρα: βάλαμε τρία θέματα, κάποια θα κερδιθούν προς όφελος των πολιτών , δεν γίνεται συνεχως εμείς να προτείνουμε ρυθμίσεις ευνοϊκές , να τις αποδέχεται η τροικα και η κυβέρνηση και να βγαίνει συνέχεια ότι ο καλός της υπόθεσης ειναι ο Σαμαρας και όλοι οι άλλοι δεν προσπαθούν. . Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι η χώρα ειναι αυτη που εχει ανάγκη πρωτα απ όλα και μετα η υστεροφημία του καθενός, σημείωναν .
Έτσι στην Ιπποκρατους φέρονται αποφασισμένοι πλέον να μην αφήνουν να πέφτει κάτι κάτω και να μην κάνουν “φασαρία”. Θέλουν, οπωσδήποτε οι προτάσεις που έκαναν , τουλάχιστον για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση να μπει στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου οικονομικών κάτι που τίθεται μάλιστα και ως ο παράγων που θα δείξει το πως θα κινηθει η ΚΟ του πασοκ την ώρα της ψηφοφορίας. Δεν αποκλείουν να υπάρξουν βουλευτές απο το ΠαΣοΚ που να καταψηφίσουν μέρος του νομοσχεδίου και γι αυτο πιέζουν έτσι ώστε να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις.
Ο στόχος του πασοκ απο εδω και στο εξής ειναι να δείξει ότι ο ρόλος του καλου πατερουλη τελείωσε. Όλοι αναλαμβάνουν τις ευθύνες που τους αναλογούν και όλοι κρίνονται απο τον ελληνικό λαό. Όχι με δυο μετρα και δυο σταθμά, αλλα ισότιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου