Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Σφακιανάκης: «Τα έχουμε όλα»

Όλες τις προϋποθέσεις για να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα έχει ο Παναιτωλικός, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Στέλιος Σφακιανάκης.
Σφακιανάκης: «Τα έχουμε όλα»

Ο Στέλιος Σφακιανάκης στα 37 του χρόνια θέλει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία και να κρεμάσει τα παπούτσια του παίζοντας σε αυτή.

Ο ίδιος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως ο στόχος της ανόδου είναι απολύτως εφικτός για τον Παναιτωλικό καθώς έχει όλα τα φόντα: δυνατή ομάδα, καλό προπονητή και πλέον τον κόσμο στο πλευρό του.

Αναλυτικά, ο Στέλιος Σφακιανάκης μίλησε στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη για:
-τη χθεσινή νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου: «Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το ματς πιο εύκολα στο πρώτο ημίχρονο».

-τη μεταμόρφωση του Παναιτωλικού στην πορεία της σεζόν: «Η πορεία της ομάδας στον πρώτο γύρο δεν ήταν καλή, είχαμε πολλά άσχημα αποτελέσματα, ειδικά στην έδρα μας. Από τα τέλη Δεκεμβρίου η ομάδα έχει παρουσιάσει πολύ καλό πρόσωπο και διεκδικούμε την απευθείας άνοδο».

-τους λόγους της αγωνιστικής βελτίωσης: «Είναι ένας συνδυασμός που έφερε τη μεταμόρφωση. Η ομάδα από την αρχή ήταν καινούρια. Δεν ήξερε κανένας κανέναν και δεν μπορούσαμε να βρούμε χημεία. Μέσα από τα παιχνίδια αποκτήσαμε χημεία και με την προσθήκη των νέων παικτών φτιάξαμε μία καλή ομάδα. Η συμβολή του νέου προπονητή, του κ. Χάβου, ήταν μεγάλη».

-την επιστροφή των οργανωμένων στο γήπεδο του Αγρινίου: «Η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Είδαμε έναν τελείως διαφορετικό παλμό και το ευχαριστηθήκαμε όλοι. Ελπίζω να τους έχουμε μαζί μας μέχρι το τέλος για να πανηγυρίσουμε στο τέλος».

-το αν θα παραμείνει στον Παναιτωλικό: «Αν πετύχουμε το στόχο μας, θα γίνουν συζητήσεις και θα εξαρτηθούν πολλά από τη χρονική στιγμή. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να ανέβουμε. Έχουμε καλή ομάδα, τον κόσμο με το μέρος μας και μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας».

-πότε θα σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Είμαι 37 ετών. Όσο έχουμε την υγεία μας συνεχίζουμε. Νιώθω καλά. Βλέπουμε τι θα γίνει στο μέλλον. Πάντως δεν θέλω να σταματήσω το καλοκαίρι. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στη Σούπερ Λίγκα». πηγη   .sport-fm.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου