Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Έχασε την μάχη, όχι τον πόλεμο!

        
pan-panai-nikibolou30Σε κακό δαίμονα του Παναιτωλικού εξελίσσεται η Νίκη Βόλου για ακόμα μια χρονιά
Η ομάδα της Μαγνησίας παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αντιποδόσφαιρο και κάνοντας σκόπιμα καθυστερήσεις, σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Αγρινίου, χωρίς να φτάσει σε απόδοση τις προηγούμενες εντός έδρας εμφανίσεις της άξιζε το γκολ και την νίκη ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν δημιούργησε, αλλά ταυτόχρονα και έχασε πολλές ευκαιρίες.
Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για τον Παναιτωλικό, ο οποίος σε περίπτωση νίκης θα αγκάλιζε την άνοδο. Τώρα βέβαια η κατάσταση περιπλέκεται, αφού οι διεκδικήτριες ομάδες για τις πρώτες θέσεις αυξήθηκαν. Σημειώθηκε στο γήπεδο η μαζικότερη προσέλευση φιλάθλων του Παναιτωλικού σε φετινό αγώνα, παρά το γεγονός ότι ήταν μια μέρα εργάσιμη.
Στο πρώτο μέρος η πίεση και το άγχος βάρυναν τα πόδια των παιχτών του Παναιτωλικού που έμειναν μακριά από τον προηγούμενο καλό τους εαυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο η προσπάθεια συνεχίστηκε, ο Παναιτωλικός απείλησε την εστία του Βούρα, ιδιαίτερα στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα χωρίς αποτέλεσμα. Μετά το αποτέλεσμα αυτό ακολουθεί για τον Παναιτωλικό μια μακριά περίοδο απραξίας, αφού επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το ματς με τον Εργοτέλη την Παρασκευή μετά το Πάσχα. Αυτό θα βοηθήσει την ομάδα να πάρει ανάσες, να ξεκουραστεί και να επιστρέψει μετά από είκοσι μέρες για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει πόσους ακριβώς βαθμούς θα χρειαστεί μια ομάδα για να πάρει την απευθείας άνοδο μετά το σημερινό στραβοπάτημα, υπολογίζεται όμως πως ο αρχικός σχεδιασμός των 72 βαθμών ίσως φανεί αρκετός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου