Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

«To ταξίδι συνεχίζεται…»



Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε και έδωσε συγχαρητήρια ο προπονητής Μιχάλης Ζαραβίνας στους παίκτες της ομάδας handball του Παναιτωλικού για τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην φιλόξενη πόλη της Κοζάνης
Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013, για την 7η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Ελλάδος.
Στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Κοζάνης, η ομάδα του Αγρινίου από το πρώτο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ και καμία στιγμή του αγώνα δεν έχασε το προβάδισμα. Αντίθετα όσο περνούσε η ώρα η διαφορά μεγάλωνε και την έφερνε πιο κοντά στη νίκη με σιγουριά και ασφάλεια. Ο Παναιτωλικός, με διαφοροποιημένη τακτική, εξ’ αιτίας των πολλών ελλείψεων, παρουσιάστηκε με διαφορετικό πρόσωπο και πολλές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα πολύ δυνατή και σοβαρή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Έπαιξε καλή ατομική άμυνα, δεν άφησε τους αντιπάλους της να κάνουν παιχνίδι και να φτάσουν σε εύκολες ρίψεις για να σκοράρουν. Έτσι μπόρεσε να κλέψει μπάλες και μαζί με τις αποκρούσεις του Τ/Φ, να φύγει στον αιφνιδιασμό και να σκοράρει πολλές φορές χωρίς αντίπαλο. Το σκοράρισμα συνεχιζόταν και απέναντι σε οργανωμένη άμυνα, με καλές ατομικές ενέργειες όλων των παικτών. ‘Έτσι η διαφορά των 5 γκολ του πρώτου ημιχρόνου, (12-17), διευρύνθηκε και το παιχνίδι τελείωσε 22-38.
Το σκορ εξελίχθηκε ως εξής: 5΄: 2-3, 10΄: 3-8, 15΄: 7-13, 20΄: 9-14, 25΄: 10-15 και 12-17 ημίχρονο. Στο 35΄: 13-22, 40΄: 13-24, 45΄: 14-27, 50΄: 16-29, 55΄: 19-34. Το παιχνίδι τελείωσε 22-38.
Αγωνίστηκαν οι: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΡΑΙΚΟΣ ΣΠ. & ΜΠΑΖΟΥΛΑΣ Β. (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ), ΔΗΜΟΥ ΧΡ., ΠΡΑΣΣΑΣ Ε., ΚΑΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Κ., ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΝΤΑΟΥΡΟΣ Ι., ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ Ι., ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Δ., ΡΑΙΚΟΣ Κ., ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ.
Σκόραραν οι: ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ. πρώτος σκόρερ με 15 γκολ, ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Δ. 8 ΓΚΟΛ, ΝΤΑΟΥΡΟΣ Ι. 6 γκολ, ΡΑΙΚΟΣ Κ. 4 γκολ, ΚΑΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Κ. 3 γκολ, ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ Ι. 2 γκολ.
Το σχετικό δελτίο τύπου του Τμήματος handball του Παναιτωλικού, συνεχίζει:
«Όλοι οι αθλητές μας κατέβαλαν υπερπροσπάθεια και ξεπέρασαν τους εαυτούς τους. Έτσι έπρεπε άλλωστε για να καλυφθούν οι πολλές απουσίες που υπήρχαν. Σ’ αυτή την προσπάθεια ήταν όλοι διακριθέντες και κορυφαίοι. Τους αξίζουν δε ξεχωριστά συγχαρητήρια καθώς κατάφεραν να παίξουν πολύ καλά όχι μόνο στις γνώριμές τους θέσεις, αλλά όπου είχε ανάγκη η Ομάδα.
Ευχαριστούμε πραγματικά τον Α.Ο.Κοζάνης για την φιλοξενία του.
Μετά και από αυτή τη νίκη, περιμένουμε τώρα όλους τους φίλους και φιλάθλους μας στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου, στις 3/2/2013 ημέρα Κυριακή και ώρα 15:00, στην τελευταία αγωνιστική του 1ου Γύρου του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Ελλάδος και με τη βοήθειά τους να ξεπεράσουμε την ομάδα της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ», ομάδα που στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Για μας το ταξίδι συνεχίζεται…. και θα συνεχίζεται όσο θα έχουμε κοντά μας τους υποστηρικτές και αρωγούς των προσπαθειών μας και όσο θα παίρνουμε δύναμη από τους φίλους και φιλάθλους του ερασιτεχνικού αθλητισμού στη πόλη μας, στο Αγρίνιο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου