Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

"Κολλάει" του Μπογκτάνοβιτς, ακολουθούν και άλλοι

 
Δυσκολίες συναντά η λύση του συμβολαίου του Βλαντιμίρ Μπογκτάνοβιτς στον Παναιτωλικό. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τον παίκτη και τον μάνατζερ του, δεν φαίνεται όμως να βρίσκεται εύκολα η "χρυσή τομή"
Η κάθε πλευρά βάζει στο τραπέζι τους δικούς της ορούς και κάπου εκεί διαφαίνεται αδιέξοδο. Το θέμα θα έχει εξέλιξη τις επόμενες μέρες και στον Παναιτωλικό δείχνουν διατεθειμένοι να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα.
Να εφαρμόσουν δηλαδή την "υπόσχεση" του Φώτη Κωστούλα να μην ξαναπληρώσουν.
Μέχρι στιγμής, είναι ο μόνος παίκτης που έχει κληθεί και σειρά θα πάρουν οι επόμενοι της "μαύρης λίστας" την ερχόμενη εβδομάδα.

Πιθανή θεωρείται και η αποχώρηση του Φίλιππου Δάρλα ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, δεν συζητήθηκαν ονόματα, προφανώς για να μην υπάρχουν διαρροές και τα θέματα χειρίζονται προσωπικά οι Κωστούλας, Μπελεβώνης και Καραγεωργίου.

Πληροφορίες υπάρχουν ότι ήρθε πρόταση από τον ΟΦΗ για την απόκτηση του Μιχάλη Μπακάκη , αλλά στην ΠΑΕ προφανώς δεν έχουν κάτι επίσημο. Έτσι κι αλλιώς η απάντηση θα είναι αρνητική αφού δεν θέλει να αποδυναμώσει την ομάδα σε μια θέση δεξιού μπακ , που τα τελευταία χρόνια είναι "καταραμένη"

Ρεπό θα έχουν οι παίκτες μόνο την Κυριακή και από Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με τον Εργοτέλη στην Κρήτη στις 21 του μηνός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου